18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezekere a dolgokra jöhetsz rá szingliséged alatt – Használd ki jól ezt az időszakot!

Megosztás
Női lélek

Egyedül lenni nem mindig jó, de mint a mondás is tartja, minden rosszban van valami jó is. Ezt tanulhatod abban az időszakban, amikor egyedül vagy.


Az ember társas lény, tehát igényli, hogy társa legyen, de vannak szingli időszakok, amikor egészen sok dologra rá lehet jönni saját magunkkal kapcsolatban. És ez jó! Az élet nagy tanító, és vannak dolgok, melyeket csak akkor tapasztalhatunk meg, amikor nincsen párunk. 

Aki párkapcsolatban él, sosem gondolkodik el a következőkön.

Megtanulhatjuk picit máshogyan értelmezni a körülöttünk történő dolgokat.
Ezek közül szemezgettünk:

Miért vagy egyedülálló?
Kérdezik sokan, hogy ezen elgondolkodtunk-e már. Tulajdonképpen egy idióta kérdés, mert helyes válasz nincsen. Legtöbbször természetesen azok az emberek kérdezik ezt meg a szingliktől, akiknek van párjuk.
Végül is teljesen mindegy mit válaszolunk, úgy sem érti meg egy olyan ember, aki párkapcsolatban él.

Mi sem kérdezzük meg attól, aki párkapcsolatban él, hogy miért él abban…

Mindig van második lehetőség
Hív vs nem hív…
Ír vs nem ír…
Ráírjunk? Vajon válaszolni fog?
A kérdés nem az, hogy előkerül-e volt párunk, hanem az, hogy mikor.
Az esetek 95 százalékában teljesen mindegy, hogy ki szakított kivel, valamelyik fél előkerül szakítás után a másiknál.
A férfiak többsége legfőképpen akkor, amikor azt érzi, hogy teljesen elfelejtették. 

Mintha csak megéreznék, ha már nem gondolunk rájuk. 

Az már a mi döntésünk, hogy ezzel mit kezdünk.


Nem kell semmilyen helyzetbe belekényszeríteni magunkat
Amikor valaki szingli, sok esetben érzi úgy, hogy a körülötte lévő emberek meg akarják mondani neki, számára mi lenne a jó, mintha ők ezt tudnák. Lehetnek szülők, barátok, akik emlékeztetnek ár, hogy elszalad az életed…

Mintha rossz lenne, ha végre csak magaddal törődhetnél…Oké, nem örökre szánod ezt az időszakot…

A szingli időszak tökéletes arra, hogy kitaláljuk, kit és mit szeretnénk magunk mellé. Senki mellé, és semmilyen helyzetbe nem kell belekényszeríteni magunkat, ha nem érezzük, hogy az jó nekünk. Úgy is lesz még szerelem az életünkben, hiszen a sors nagy rendező. De az legalább olyan lesz, akit „megrajzoltunk” magunknak csendes időszakunkban.

Minden rendben van veled
Szintén egy érdekes dolog, amire újra és újra rájöhetünk egyedüllétünk alatt, hogy nem kell megkérdőjelezni, van-e valami baj velünk! Egyszerűen arról van szó, hogy nem adjuk magunkat akárkinek.
Megtanulhatunk hinni magunkban, ha nem tragédiaként éljük meg szingli állapotunkat.

Nem kell rosszul éreznünk magunkat, mert nem úgy gondolkodunk, mint a többség. Egyedülállóan is lehetünk szépek, okosak, éppen úgy, mint egy kapcsolatban. Természetesen, ha nem hanyagoljuk el magunkat.

Tehát tegyük azt, amit jónak látunk, hallgassunk kicsit a női megérzésünkre, és használjuk ki pozitívan ezt az időszakot, ami csak nekünk adatott meg, mert éppen egyedül vagyunk. Ez úgy sem tart örökké!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat