18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezekből a csillagjegyekből ÁBRÁNDULNAK ki a férfiak LEGGYORSABBAN -Te vajon közéjük tartozol?

Megosztás
Tipológia

Ugye jó lenne, ha nem ábrándulna ki belőled a szőke herceg? Lehet ezt tudatosan is csinálni, de sajnos a csillagjegy determinál. A következő csillagjegyekből hamar kiábrándulnak a férfiak. Vajon nekik mi a hibájuk?


3 csillagjegy is van, akik abba a csoportba tartoznak, akikből a férfiak viszonylag hamar kiábrándulnak.
Mikor születtél? Mi a csillagjegyed?

Rák
Sajnos a Rák jegyben született nők többségére igaz, hogy a férfiak idő előtt kiábrándulnak belőlük. De miért?
Az ok nem más, mint, hogy a Rák nők általánosságban olyan kapcsolatra vágynak, ami soha véget nem ér. Ok, ez igaz lehet sok más női csillagjegyre is, de a Rákra különösen. És személyiségéből fakadóan ezt a férfiak hamar megérzik. Ez azonban a legtöbb férfit megijeszti és inkább visszavonulót fújnak.

Szűz
A Szűz csillagjegy szülötte is abba a típusba tartozik, akikből hamar kiszeretnek a férfiak. A Szűz jegy szülötte igen sokszor elégedetlen, dogmatikus, ami sok férfi számára nem jelent könnyedséget. Különösen egy kapcsolat elején, amikor éppen egymáshoz kellene csiszolódni.


Van még egy csillagjegy!

Lapozz tovább és nézd meg! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat