18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezekre a betegségekre lehetsz HAJLAMOS csillagjegyed szerint - Milyen csillagjegyben születtél?

Megosztás
Tipológia

Csillagjegyünk nem csak személyiségünkről árulkodik, hanem egészségünkről is. Vannak betegségek melyekre egyesek hajlamosak, míg mások kevésbé. Személyiség és egészség kéz a kézben járnak. Te vajon milyen betegségekre vagy hajlamos, mire érdemes odafigyelned?


Halak

A Halak jegyben születettekre a statisztika szerint érvényes, hogy a szív és érrendszeri betegségekre a legfogékonyabbak, ennek kialakulásának esélye igen magas. Férfiak esetében a prosztata rák is a Halak jegyben születettekre volt a legjellemzőbb. A Halak jegyben született gyerekeknél az átlagosnál is jobban jellemző a pollen allergia megjelenése.

Rák

A Rák jegyben születettekre kifejezetten az egészség jellemző! Ez jó hí, viszont gyermekáldásban jóval az átlag alatt reménykedhetnek.

Nyilas

Különösen gyakori lehet a Nyilas jegyben születettek esetében a zúzódásos baleset és a vénás betegségek. Korábbi vizsgálatok kimutatták, hogy ez a csoport különösen hajlamos a skizofréniára, depresszióra, azt átlagnál közel 8 százalékkal!

Ikrek

Az Ikrek habár személyisége koránt sem mondható átlagosnak, betegségek terén kifejezetten egészséges típusnak nyilvánítható, semmilyen betegségre nem hajlamos.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyben születettek fokozottan hajlamosan az asztmára, pollen és házi atka allergiára. Viszont jó hír, hogy igen alacsony a statisztika alapján a szív és érrendszeri megbetegedés kockázata.

Mérleg

A tanulmány szerint rossz hír a Mérleg jegyben születettekre nézve, miszerint kifejezetten magas az asztma, allergia, légzési problémákkal járó megbetegedések kialakulásának kockázata, különösen hajlamosak a vénás betegségek kialakulására, és a rovarcsípések okozta allergiás reakciókra. Viszont az ő csoportjukban a legalacsonyabb a vérnyomás probléma, és a prosztata rák kialakulásának kockázata.

Vízöntő

A Vízöntő jegyben születettek a legkevésbé reagálnak allergiás reakcióval a rovarcsípésekre, míg a szív és érrendszeri betegségekre fogékonyak lehetnek, magas a tüdőrák kialakulásának kockázata is.

Bak

A Bak jegyben születetteknél igen magas a magas vérnyomás kialakulásának kockázata, és sajnos a tüdőrák kialakulásának kockázata is jellemző erre a csillagjegyre. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek