18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezekre a betegségekre lehetsz HAJLAMOS csillagjegyed szerint - Milyen csillagjegyben születtél?

Megosztás
Tipológia

Csillagjegyünk nem csak személyiségünkről árulkodik, hanem egészségünkről is. Vannak betegségek melyekre egyesek hajlamosak, míg mások kevésbé. Személyiség és egészség kéz a kézben járnak. Te vajon milyen betegségekre vagy hajlamos, mire érdemes odafigyelned?


A Columbia Egyetem tanulmánya szerint érdekes eredmény született, amikor 1,7 millió személyt vizsgáltak, akik 1990 és 2000 között születtek.
A résztvevőket 1688 különböző betegségre tesztelték, majd 55 betegségre szűkítették a kört, ami alapján kirajzolódott az összefüggés a születési hónap és betegségekre fogékonyság között.
Mindazonáltal a szórás igen nagy volt, hiszen életmódunk, az, hogy mennyit mozgunk, nagyban befolyásolja egészségi állapotunkat.

Milyen betegségekre lehetnek hajlamosak az egyes csillagjegyek?

Bika

Jó hír!
A Bika jegyében született emberek a legkevésbé hajlamosak a betegségekre. De azért nem árt figyelni a vérnyomásra, mert az magas lehet, és ugyan csak ritka esetben, de jellemző lehet a szklerózis betegsége. Az öngyilkossági ráta az ő esetükben 17 százalékkal magasabb, mint az átlag.


Szűz

A Szűz jegyben született emberek hajlamosak lehetnek az asztmára és allergiás reakciókra. Emellett sokan könnyen megfertőződnek a bakteriálisan terjedő, légutat megtámadó betegségekben, és sajnos magas az aránya a szív és érrendszeri problémáknak is.

Kos

A Kos jegyben születettekre a statisztika érvényes lehet az átlagosnál magasabb aránya a szív és érrendszeri betegségeknek, ezért nem árt a rendszeres szűrővizsgálat. Ugyan így az átlagnál magasabb lehet náluk a depresszióra és alkoholizmusra való hajlam is. Jó hír, miszerint a gyerekek körében a Szűz jegyben születetteknél volt a legkisebb arányú légúti megbetegedés.

Skorpió

A Skorpió jegyben születettek hajlamosak lehetnek a neurológiai betegségekre, és sajnos az ADHD is gyakrabban jelenik meg, mint az átlagnál.
Az ADHD betegségről itt olvasható részletes leírás.


Lapozz tovább és nézd meg a többi csillagjegyet is! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat