18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
18+

Zselé- GÉL KÖRÖM TREND 2019 – Nyár – Átlátszón és színesen!

Megosztás
Szépség

Ez a nyár nem is lehetne színesebb! És kreatívabb! Jönnek az áttetsző, zselé és gél hatású körmök a szivárvány minden árnyalatában! Így viseld trendin!

18+

Míg télen szeretjük az erős, sötét és intenzív színeket, addig a nyár a könnyedségről halvány árnyalatokról szól.
Különösen igaz ez az idei köröm trend esetében, ami talán sosem volt még olyan kreatív és egyedi, mint ebben a szezonban. Világos, ÁTTETSZŐ és mégis színes…

A napsugarak hatására ezek az áttetsző körmök még szebben ragyognak és különleges színárnyalatokká változnak.
Zselé, gép, tipp, bármi, amivel megvalósítható az áttetsző, mégis hosszú köröm.

Szivárvány kék, nap sárga, pink, jégkrém, és, ha minden ujjunkra más színt használunk, akár a teljes szivárvány is megvalósulhat.
Körömstúdió vagy csináld magad?
A mai fejlett technika segítségével és a rendelkezésre álló kész vagy félkész termékekkel, esetleg youtube videókat segítségül hívva, instagram képektől inspirálva, elkészíthetjük mi magunk is. De azért ne feledkezzünk meg a körömszalonokról sem, mert érdemes szakember segítségét kérni.


Teljesen áttetsző
Igen, a mostani körömdivat szerint az áttetsző valóban az, ami miatt eredeti körmünk is látszódni fog a szivárvány köröm alatt. Tehát nem ár az alapos előkészület manikűr terén is!


Hosszú vagy rövid?

Ilyen színhatás és technika mellett szinte teljesen mindegy trend szerint, hogy hosszú vagy rövidebb körömfazont választunk. A lényeg a kényelem, és az, hogy személyiségünknek megfelelő legyen.
Természetesen, minél hosszabb az áttetsző köröm, annál látványosabb és látszik majd az áttetsző, különleges hatás. 

Még több ÁTTETSZŐ KÖRÖM - Kattints a képre és megnyílik a galéria

Galéria 1!Galéria 2!


Megosztás

18+
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat
18+