18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a csillagjegyek könnyebben füllentenek – Te füllentős típus vagy?

Megosztás
Tipológia

Az igazság kimondása nem mindenkinek megy olyan jól, és vannak csillagjegyek, akik viszonylag könnyen füllentenek, amikor a helyzet ezt megköveteli. Létezik a „kegyes” hazugság.


Egy picit eltorzítani a valóságot, nem lehet akkor bűn. Ettől függetlenül hazudni nem szép dolog, de van, amikor még a füllentés is jobb verziónak tűnik, mint az igazságot kimondani.
Füllenteni sem olyan könnyű, de vannak csillagjegyek, akik ezt viszonylag könnyedén művelik.

Ikrek
Az Ikrek csillagjegyben születettekről általánosságban elmondható, hogy könnyen kiszínezik a sivár valóságot.
Ezzel párhuzamosan, ha nem szeretnének valakit megbántani, akkor képesek teljesen hitelesen előadni füllentésüket.
Mivel levegő jegyről van szó, ez nem is meglepő. Nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a hazugság erkölcsileg elítélendő aspektusának.
Amikor hazugságba keverednek, és nekik hazudnak, akkor is képesek a másikkal elhitetni, bolondnak nézték őt, pedig ez koránt sem így van. Ez is egy pozitív tulajdonsága az Ikreknek, hiszen vág az esze, és gyorsan reagál.


Oroszlán
Az Oroszlán igazi büszke és uralkodó személyiség, aki tévedhetetlen. Jó vezető, és mint ilyen, nem engedheti meg magának, hogy kijátssza kártyáit. Ebben van segítségére az a képessége is, miszerint könnyedén füllent, ha a helyzet megkívánja. nem véletlenül olyan sikeresek az Oroszlánok a munka és magánélet világában.

Vannak még csillagjegyek, lapozz tovább és olvasd el, TE KÖZTÜK vagy-e!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat