18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a csillagjegyek könnyebben füllentenek – Te füllentős típus vagy?

Megosztás
Tipológia

Az igazság kimondása nem mindenkinek megy olyan jól, és vannak csillagjegyek, akik viszonylag könnyen füllentenek, amikor a helyzet ezt megköveteli. Létezik a „kegyes” hazugság.


Mérleg
A Mérleg jegy szülöttére általánosságban jellemző, hogy „harmónia minden áron”!
Ennek képes mindent alárendelni, hogy célját elérje.
Amikor feszült hangulata van, vagy konfliktushelyzetbe keveredik, akkor bizony a szinte mindig nyugodt Mérleg képes füllenteni is, ha ez állítja újra vissza a békét.
Viszont! A teljes hazugság elfogadhatatlan számára, ezért, ha csak az az út hozná meg az újbóli nyugalmat, amikor hazudni, és nem füllent, akkor inkább csendben marad.


Halak
A Mindig csendes és békés Halak esetében sokan nem is gondolnák, hogy képes lehet füllenteni. Pedig igen. Köztudott, hogy a Halak jegy szülötte nagyon jó hallgatóság, és ha kell, akkor ő úgy tud segíteni, hogy esetleg olyat mond, amit a másik hallani szeretne, ez viszont nem mindig fedi az igazságot.
A Halak jegy szülötte mindezeken túlmenően hatalmas igazságérzettel rendelkezik, és nagyon nehezen viseli, ha bár tudja, hogy igaza van, azt mégsem adják meg neki. Szeret fantáziálni is, és megeshet, hogy a fantázia világa keveredik a valósággal, az ilyen helyzetek is, habár nem szánt szándékkal, de eredményezhetnek füllentést. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat