18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 júliusi horoszkóp – Belső biztonság megszilárdítása a változásokban

Megosztás
Asztrológia

Júliust, Julius Caesarról nevezték el, aki ebben a hónapban született. Ami viszont ennél sokkal vonzóbb az az, hogy őseink az Áldás havának keresztelték el. Vajon valóban áldást hoz ránk ez a hónap? Vagy újabb múltbéli problémákkal, fejlődésünket akadályozó meggyőződésekkel kell szembenéznünk?


Tény hogy most sebezhetőbbek vagyunk, hiszen hangsúlyosan dolgoznak a Rák jegy által közvetített energiák, amik felszínre hozzák érzelmi elfojtásainkat, míg az ezzel párhuzamosan működő bakos energiák arra biztatnak, hogy ismerjük fel „hibás” működéseinket és javítsunk is rajta. 


A múltbéli dolgokon nem rágódni kell, nem hibáztatni magatokat, amiért nem láttatok tisztán és hagytátok, hogy ez megtörténjen. Úgy kell ezekre tekinteni, mint egy tapasztalatszerzésre, célja volt annak, hogy ezt meg kellett élnetek. Vonjátok le a következtetéseket és lépjetek tovább.

A hónap a nehézségek ellenére is alkalmas arra, hogy változásokat indítsatok el. Most még azok is, akik úgy érzik elakadtak, kicsi tudatossággal, szemléletmód váltással erőt kapnak ahhoz, hogy kilépjenek a számukra kellemetlen helyzetekből. 

Az új kihívások, új tervek támogatottak, ha azok megvalósításában belső értékeitekre támaszkodtok és saját utatoknak megfelelőek. 


Azonban türelemre van szükség, csakis lépésről lépésre tudtok haladni. Kicsit olyan ez, mint egy nagytakarítás lomtalanítással ötvözve, amiben mindig be kell fejezni egy helyiséget, mielőtt belefogtok a másikba. Ehhez segítség, ha fókuszotokat belső egyensúlyotokra, biztonságérzetetek megszilárdítására irányítjátok. Mindemellett igyekeznetek kell minél többet pihenni, lazítani, hogy a feszültség ne okozzon fölösleges konfliktusokat, idegrendszeri kimerültséget.

Nehézséget okozhat még, ha mindenáron ragaszkodtok a megszokásokhoz, makacsul fent akartok tartani számotokra kellemetlen helyzeteket, kapcsolatokat. Szintén veszélyes pont a kommunikáció területe, ugyanis a hónap nagy részében a Merkúr bolygó hátráló mozgásban lesz. Nehezebben láttok tisztán, és félre is értelmezhettek dolgokat. Mondhatni rápöröghettek egy elképzelésre, vagy egyszerűen csak túlgondoljátok a dolgokat, amitől idegrendszeretek akadhat ki igen gyorsan. Főleg a hónap elején viselitek nehezebben a kritikát, ami miatt könnyen „elgurulhat a gyógyszeretek” és a parázs vita mellett meggondolatlanul is dönthettek.
A ködösség mellett nehezebben tudtok különbséget tenni a valódi megérzések és az álomvilág irreális elképzelései között.Tehát áldást akkor hoz ez a hónap, ha folytatjátok a fejlődésetekért való munkálkodást és a saját boldogságotokat szolgáló változtatásokat megvalósítjátok, amiben minden segítséget megkaptok az Univerzumtól. 

A hónap Újholdja támogató abban, hogy érzelmi egyensúlyotok és belső gyermeketek harmóniáját erősítő változásokat indítsatok el. A Telihold pedig az ezt akadályozó lelki terhek letételében segít. Fontossá válik, hogy rendszeresen kiszakadjatok a mindennapok szürkeségéből, pihenjetek, nyaraljatok, vagy csak szórakozzatok többet. Szintén segítség átalakulásotokban, ha önként visszavonultok egy kicsit, fejlődéseteket támogató elvonulásra mentek a nyár folyamán.

A hónap elején plusz segítséget kaptok, hiszen július 6-án Tízmilliószoros nap lesz a teremtő időszakban, ami szintén energiát ad számotokra.

Az általános hatások után folytassuk a retrográd hatásokkal.
Július elején 4 hátráló hatással indulunk, de július 9-én a Merkúr bolygó is csatlakozik a csapathoz fokozva a nehezítést.

A március elejétől hátrál a Jupiter bolygó még egészen augusztus 15-ig folytatja ezt a mozgást. Most abban segít, hogy a meggyőződéseiteket tisztítsátok meg, megláttatva életetek azon pontjait, ahol áldozattá teszitek magatokat. Ha megtaláltátok, akkor ne a kifogásokat keressétek, hanem szeressétek magatokat annyira, hogy változtattok ezen. 

Nézzük az ide tartozó testi jeleket. A legenyhébb a hajnali 2-3 óra környékén történő, rendszeres felébredés. Ez a máj-epe meridián időszaka, ami a megkeseredettségre, elfojtott haragra hívja fel figyelmünket. Ugyanakkor megjelenhetnek a szeretetlenség érzésével kapcsolatban az inzulinrezisztencia vagy a cukor problémák is.

Április végétől a Szaturnusz is hátrál, ez egészen szeptember 22-ig eltart. A bolygó ebben a hónapban hátráló mozgásában a saját szabadságotok önkorlátozásának feltárásában segíthet, mindabban, ami még mindig nem engedi, hogy önmagatok legyetek. Minél nyomasztóbbnak, korlátozóbbnak éreztek egy helyzetet, annál inkább megérett a változásra, ne várjátok meg, amíg testi jeleket is kaptok erre.
A szaturnuszi problémákhoz tartozó testi jeleket már mindenki ismeri, a hát és váll fájás, ízületi merevség, térd és gerincproblémák egyértelmű jelzések lesznek arra nézve, hogy olyan terheket vettetek magatokra ami nem a tiétek, vagy túlvállaltátok magatokat.

A hátrálók csapatához tartozik még a Neptunusz bolygó, ami június 25-től hátrál. Kissé zavaros lehet minden, egyesek számára vonzóbb lehet az alkohol a relaxáláshoz, vagy mások könnyebben nyúlnak gyógyszerekhez, hogy fizikai problémájukon úrrá legyenek. Ronthatja a pszichés betegek állapotát is ebben a hónapban. 

A Neptunusz jó analógiája a megérzés, a feltétel nélküli szeretet, a meditáció, a művészet. Próbáljátok inkább ezeket használni, amikor problémás helyzetekbe kerültök, vagy amikor idegrendszeretek a pattanásig feszül.Az április vége óta hátrál a Plútó bolygó egészen október 6-ig. Továbbra is számíthatunk újabb szembesítő showra, akár le nem zárt kapcsolatok felbukkanására, fel nem dolgozott traumák, lelki sérülések felszínre kerülésére.
 
Továbbra se feledjétek, hogy a retrográd időszakban megnövekszik a manipuláció, a média próbálkozása és kicsit tovább nyújtózkodhatunk, mint ameddig a takarónk ér.

A hátráló két sorsbolygó (Jupiter és Szaturnusz) és a Neptunusz bolygó fényszög kapcsolata még a hónap elején folytatja kellemetlenkedését, amit június második felében érezhettünk.


Ehhez kapcsolódik a Plútó hátrálása, egyesítve erejét a Szaturnusszal és a Leszálló Holdcsomóponttal. A hatások arra biztatnak, hogy vállaljuk a felelősséget, lásuk meg azokat a pontokat életünkben, ahol máshogy kellene a dolgokhoz állnunk. Mindaddig tapasztalhatjuk, hogy újra belekerülünk ugyanabba a helyzetbe, ugyanott akadhatunk el, amíg a régi minták ismétlődnek bennünk. Figyeljetek tudatosan ezekre, és ismerjétek fel az ismétlődő szituációkat. Július 23-ától érezhetünk egy kis lazulást a gyeplőn, ekkor a Jupiter és a Neptunusz bolygó kissé eltávolodik egymástól. Augusztus közepéig marad ez így, majd utána következik az ismétlés, ha a megelőző időszakban nem mozdultunk.

A hónap elején, július 6-án a Merkúr bolygó megáll és július 9-én kezdi meg hátráló mozgását.


A hatás egész hónapban fennáll, július 31-én fog megállni, majd augusztus 2-án elindul előre. Akik rendszeres olvasóim, már tudják, hogy nem könnyű időszak, hiszen nem látunk tisztán, gondok lehetnek a kommunikációval, és általában a műszaki eszközökkel. Úgyhogy óvatosan ebben az időszakban, lehetőleg ne most szerződjetek, vagy hozzatok komolyabb döntést.


Folytassuk a hónap jelentősebb napjaival!

Július 2-án 21 óra 16 perckor Újhold lesz a Rák jegyében. Ahogy már említettem, most gondoskodásotokat irányítsátok saját belső gyermeketekre, figyeljetek oda saját igényeitekre. Teremtsetek magatok számára érzelmi biztonságot.
Ugyanezen a napon a Mars bolygó átlép a tüzes Oroszlán jegyébe, ahol igencsak otthon érzi magát. Ennek köszönhetően energikusabbnak, határozottabbnak érezhetitek magatokat, könnyebben képviselitek saját elképzeléseiteket. Arra ügyeljetek csak, hogy ne váljatok erőszakossá, túlzottan akarnokká, mert ezt a hónap energiái nem fogják díjazni.

Július 3-án a Vénusz átlép a Rák jegyébe, ami kedvez a családi együttléteknek, érzelmi töltődésnek. Ebben a jegyben a bolygó olyan közös programoknak kedvez, azokat a kapcsolatokat támogatja, amiben otthonosan érezzük magunkat, és ami érzelmi biztonságot nyújt számunkra. Ugyanakkor kedvezően hat a harmóniánkra, ha odafigyelünk belső, érzelmi igényeinkre. Szakítsatok minél több időt olyan elfoglaltságokra, amiben boldognak érzitek magatokat. 

Július 6-án Tízmilliószoros nap lesz. Ezen a napon figyeljetek oda gondolataitokra, tetteitekre, mert minden sokszoros energiával teremtődik meg. Ne görcsöljetek rá semmire, ne ijedjetek meg, ha jön egy rossz gondolat vagy rossz érzés, csak vegyétek észre és tereljétek figyelmeteket valami jó dologra.
Ugyanezen a napon áll meg égi útján a Merkúr bolygó, majd kis pihenés után (9-én) hátráló mozgásba kezd. Ebben az időszakban nem jó komolyabb döntést hozni, nagyobb értéket vásárolni vagy új ötleteket megvalósítani. A kommunikációban is zavarok léphetnek fel, így érzelmi ügyek megbeszélésére nem túl alkalmas időszak kezdődik.

Július 8-a kedvez kapcsolataitokért való munkálkodásnak, anyagi lehetőségeitek megújításának, mindannak ami saját lelki biztonságérzeteteket növeli. Viszont, ha beleragadtatok egy nem működő kapcsolatba, akkor ott felerősítheti a konfliktust és akár véget is érhet. Nektek is több szabadságra van szükségetek, szervezzetek programokat, szakadjatok ki a napi rutinból. Anyagi ügyekben azért csak óvatosan, megfontoltan!

Július 9.-e leginkább olyan dolgokban segít, amit saját magatokért tesztek. A kötelességek, tehernek érzett bevállalások, most elég idegesítőek lehetnek, komolyabb vitákhoz vezethetnek. A határokat mindig ti húzzátok meg, ezért nem hibáztathattok másokat, ha mindent magatokra vállaltok. A kommunikációra ügyeljetek, fogadjátok el, ha más másképp gondolkodik.

Július 11-én az intuíció segíti céljaitok elérését, így jó ha átgondoljátok mit is szeretnétek valójában. Minden olyan területen zavart érezhettek, ami már teher és boldogtalanná tesz benneteket. Viszont arra ügyeljetek, hogy könnyen elrugaszkodhattok a realitások talajáról. Álmodozni szabad, csak ne akarjatok olyat, ami se nem megvalósítható, se nem valóságos. A spiritualitás most vonzóbb lehet, így érdemes kicsit elvonulni, meditálni, elmélkedni, vagy tanulni.

Július 14-e szintén tudatosságot igényel, hogy ne keveredjetek hatalmi harcokba, vagy ne adódjanak problémáitok főnökötökkel. Ezen a napon találkozhattok nehéz emberekkel, nehéz helyzetekkel, de mindig keressétek ebben a tanítást, mert valamivel szembesíteni szeretne. Nemsokára Telihold, így érdemes elmélyedni, milyen tudat alatti elfojtással akar mindez szembesíteni benneteket.

Július 16-án 23 óra 38 perckor Telihold lesz a Bak jegyében. A Telihold energiáival ekkor csatlakozik a mélységekbe hatoló Szaturnusz-Bak-Leszálló Holdcsomópont együtteshez, így a lelki teherletétel most igen hatékonyan működik. Minden, amit eddig megpróbáltatok elnyomni, az most fergeteges erővel tör felszínre.

Július 17-én felerősödik bennetek a vágy, hogy szívetek szerinti dolgokkal foglalkozzatok, de ezt most a jó öreg Szaturnusz nem díjazza túlzottan. Érdemes nem hadakozni a feladatok ellen, mert attól csak egyre gyászosabbnak érzitek a helyzetet. Legyetek túl rajta, aztán jöhet a pihenés.
Kapcsolati ügyekben is lehangoltságot okozhatnak az energiák, de ez csak átmeneti, vegyétek úgy, hogy ma egy kicsit rosszabb napotok van, jobban oda kell figyelnetek gondolataitok minőségére.

Július 18-án megint nem éreztek sok kedved a gyakorlati teendőkhöz, ami nem meglepő, mert az energiák inkább a művészi dolgok és az álmodozás felé irányítanak. Viszont kimondottan kedvez a segítő területen dolgozóknak, felerősítve az empátiát, segítőkészséget.

Július 19-én a hátráló Merkúr bolygó visszalép a Rák jegyébe.
Eddig a logika vezérelte a gondolatainkat, most ezt átveszi az érzelem. Az érzelmek minden gondolatunkra sokkal nagyobb hatással vannak, így nehezebben tudunk objektívan szemlélődni, döntéseket hozni. Nagyobb indíttatást érezhettek arra, hogy érzelmi ügyekről beszéljetek, arról azonban ne feledkezzetek meg, hogy a Merkúr épp retrográd, így a kommunikáció nem biztos, hogy felhőtlenül alakul.

Július 21-én felszínre kerülhetnek kapcsolati elfojtások, felerősödhet a féltékenység, birtoklás vágya, de felszíthatja a tüzet is egy kapcsolatban. Ugyanígy az érzelmi manipuláció veszélye is erőteljesen fennáll, úgyhogy csak óvatosan, próbáljátok mindig objektíven vizsgálni a helyzetet. Az energiákat mederbe kell terelni, mondhatni földelni kell, hogy ne pörögjetek rá túlzottan semmire.
Anyagi ügyekben megint csak megjelenhet a szenvedélyes hajtóerő, ami segít, ha nem feledkeztek el arról, hogy lépésenként kell haladni. De komolyabb döntéseket, elköteleződéseket ne most hozzatok!

Július 23-án 4 óra 37 perckor, a Nap az Oroszlán jegyébe lép. A Nap ebben a jegyben igazán jól érzi magát, hiszen saját otthonába érkezik. Az elkövetkező időszakban egyre erősebben érezhetünk késztetést arra, hogy sikereinkért learathassuk a babért, a saját fényünkben tündökölhessünk. Az időszak kimondottan előnyös arra nézve, hogy karrier ügyekben tevékenykedjünk, vagy csak egyszerűen élvezzük munkánk gyümölcsét.

Július 25-e kimondottan segítő nap, amikor jobban haladnak a dolgaink, határozottabbak vagyunk, és kapcsolati tőkénket is remekül tudjuk használni. Bátran álljatok most ki ötleteitek mellett, és intézzétek azokat az ügyeket, amiben komoly fellépésre van szükség.

Július 27-e már kissé nehézkesebb nap, mert az elmúlt napok határozottsága átmehet görcsös akarásba, hogy mindent a saját elképzelésitek szerint valósítsatok meg. Egyfelől a testetek is jelezhet, görcsök, rándulások, gyulladások formájában, másfelől azt is érezhetitek, hogy semmi nem akar az elképzelésetek szerint haladni. Na ekkor kell elengedni és kissé leállni, elgondolkodni.

Július 30-án váratlan, meglepetésszerű események történhetnek, amik nem esnek jól az egónknak. Mindez persze csak akkor történhet meg, ha túlzottan ragaszkodunk az irányításhoz, a dolgaink kézben tartásához, és hagyjuk, hogy egónk vezéreljen. Legyetek ma rugalmasabbak, változtassatok a terveiteken, igazodjatok a körülményekhez, ha valami nem működik, engedjétek el.Mindenkinek csodás, áldásokkal teli júliust kívánok!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

A boldogságot választom! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat