18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

HABLEÁNY úszókarika TREND – MERMAID minden színváltozatban

Megosztás
Otthon

Amíg 2018-ban flamingókkal voltak tele a strandok és úszómedencék, addig 2019-ben a HABLEÁNYOK hódítanak… Nevezhetjük őket sellőnek is.. Melyik elnevezés tetszik inkább? A legfőbb kérdés azonban az lesz, mi mikor szerzünk be magunknak egy ilyen cuki játékszert a vízben…


A hableány is igazán a vízben érzi jól magát, akár csak az emberek a nyári forróságban. Milyen unalmas csak úgy úszkálni a vízben, ha lehet szórakozni is. Egy hatalmasra felfújható gumikarika, ami színes és roppant kreatív. Már önmagában a látvány is felvidítja az embereket. 

Aki pedig szeretne kitűnni a tömegből, annak nem is lehetne jobb választása, mint követni a 2019 nyári strand trendet, és beszerezni egy sellő vagy hableány úszókarikát.


Vízben napozni

Vízben napozni a legjobb, természetesen, ha jó minőségű napozóterméket is használunk, ugyanis a vízben hamar leéghetünk.
Egy csobbanás a vízbe, utána kimászunk a hableány karikára, megszáradunk, majd vissza a vízbe.
Azon túlmenően, hogy csodaszép, bronz barnára sülhetünk, nem is lesz unalmas, mint azoknak, akik csak például egy törölközőn fekszenek kint a napon.

Játék, látvány, napozás, minden egyszerre!

STRAND SZEZON és TREND ON!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat