18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. június 17. Nyilas Telihold – Felszabadulás a generációs terhek alól

Megosztás
Asztrológia

A júniusi Telihold a Nyilas jegyében köszönt ránk, de még ezen a napon tovább is lép a kitartást, és a felelősségvállalást segítő Bak jegyébe. Ez a nap sorsfordító lehet, hiszen mindkét sorsbolygó érintett az elengedés, átalakulás folyamatában.


Ahogy már a júniusi horoszkópban említettem, az elkövetkező két hét sok nehézséget okozhat azoknak, akik még mindig kitartanak a régi minták, boldogságot nem okozó helyzetek mellett. 


Használjátok ki a nap energiáját és az elkövetkező időszak változást támogató lehetőségeit, szabadítsátok fel magatokat a vállalt terhek alól. 

A Nyilas Holdban járó Telihold, a sorsikus segítséggel, most igen mélyen megbúvó mintákat tud felfedni előttünk, amiket vakon követünk, és amitől lelkünk már igencsak szabadulna, de eddig nem vettünk róla tudomást.

A tüzes jegyben járó Hold és ez a különleges sorsikus segítséggel bíró nap gyorsan „kiégetheti” belőlünk korlátozó meggyőződéseinket, ha hajlandóak vagyunk megválni tőlük. 

Mondhatjátok most, hogy miért ne akarnánk megválni ezektől? Azért, mert ezek biztonságot nyújtanak, megszoktátok, automatikus működésük beépült komfortzónátokba. Ezektől való szabaduláskor érthetetlen módon olyan érzésünk lehet, mintha valamilyen értékünktől kellene megválnunk, vagy mintha kihúznák a szőnyeget a lábunk alól. 

Mindeközben persze nem kell azon a szőnyegen állnunk, nyugodtan ugorhatunk egyet, beleugorva az újdonságba, a saját magunk által felépített biztonságba. És akkor nem kell fenékre huppannunk, mert nem voltunk hajlandóak megmozdulni.Figyeljétek az érzéseiteket, és változtassatok aszerint. A szívetek irányítsa a gondolataitokat, ne fordítva legyen. A Nyilas jegye, amiben most a Hold tartózkodik, hittel segíti a belső megérzéseinket, a hitnek pedig semmi köze a logikához. 

Vagy hiszünk magunkban vagy nem, ezt nem lehet logikus magyarázatokkal alátámasztani. A gondolatok abban tudnak segíteni, hogy szívetek vágyát erősítsétek vele, pozitív megerősítésekkel. 

Tehát folytassátok az Újholdkor megkezdett megerősítések gyakorlását, ez segít, hogy biztonságban érezzetek magatokat a változások időszakában. Emellett rezgésetek is egyre magasabb szintre kerül, ami csupa jó dolgot vonz majd az életetekbe. 

A Telihold a megtisztulásban és az új útra lépésben segít most benneteket, egy olyan út megtalálásában, amiben az érzés és a gondolat egy irányba tart. Ehhez azonban most meg kell állnotok kicsit, átgondolni hol tartotok saját biztonságotok felépítésében és letisztítani meggyőződéseitek rendszerét. Olyan ez mintha életetekhez egy új szabálykönyvet írnátok, egy olyat, amiben ti vagytok a fontosak és a amiben a legfontosabb dolog a szeretet és a boldogság.Ahogy szoktuk, gondolkodjunk újra együtt! 

Tegyétek fel magatoknak ezeket a kérdéseket!

- Felismeritek már azokat a meggyőződéseket, amik eddig látszat biztonságérzetet teremtettek számotokra? Amennyiben nem, akkor kezdjétek el tudatosan figyelni azokat a helyzeteket, amiben rosszul érzitek magatokat, kinek a mintáját követitek? Anyuét? Vagy Apuét? Tovább gondolhatjátok aztán, hogy ezek a viselkedési minták, meggyőződések generációs szinten is megtalálhatók családotokban?

- Ha felismertétek, akkor mi akadályoz abban, hogy változtassatok ezen? Esetleg rossz érzés szembenézni azzal, hogy azt a szülői mintát követitek ösztönösen, amiről megfogadtátok, hogy ti ugyan nem lesztek ilyenek? Ne hibáztassátok magatokat, engedjétek el a haragot magatokkal szemben és dicsérjétek meg magatokat, amiért a változást választottátok!

- Tudtok türelmesnek lenni magatokkal szemben, amikor ezeken az ösztönös reakciókon akartok változtatni? Gondoljatok bele abba, hogy ezek hány év alatt rögzültek belétek? Ugye tudjátok, hogy ez nem fog egyik napról a másikra változni, gyakorolni kell sokat, hogy rutinná váljon.

- Dolgozik bennetek félelem, bűntudat vagy bármilyen rossz érzés azzal kapcsolatban, hogy régi családi mintákat találtatok magatokban és azt el akarjátok engedni? Gondoljátok azt, hogy ezzel szüleiteket bántjátok meg, akiket szerettek? Ha igen akkor ezt gyorsan engedjétek el! Mindenkinek a saját útját kell járnia, saját elképzelései szerint, és ettől függetlenül hálásak lehetünk szüleinknek és mindennél jobban szerethetjük őket, feltétel nélkül. 

- Halljátok már saját lelketek szavát? Halljátok, hogy mitől érezné szabadnak és boldognak magát? Amennyiben igen a válaszotok, akkor tesztek érte, lelkiismeret-furdalás nélkül, anélkül, hogy önzőnek éreznétek magatokat? Engedjétek el a lelkiismeret furdalást, és keressétek a boldogságot okozó elfoglaltságokat!

- Felismertétek már azokat a cselekvési mintáitokat, amik azért alakultak ki, hogy nélkülözhetetlennek érezzétek magatokat? Amikor elvégzitek mások helyett a feladatait, vagy ti vállaljátok át a felelősséget helyette, azzal az ő fejlődését és önmegvalósítását akadályozzátok. Engedjétek most el ezeket az ösztönös cselekvési mintákat, és engedjétek meg családtagjaitoknak, gyermekeiteknek, hogy tapasztaljanak és fejlődjenek! Irányítsátok a cselekvéseteket magatok felé, tegyetek magatokért, szívetek vágyáért. 


Legyen jelszavatok: „Mert megérdemlem!”
- Mennyire érzitek magatokat felelősnek saját családtagjaitok boldogságáért vagy döntéseiért? Tudjátok, hogy ez nem a ti felelősségetek, mindenki saját boldogságáért és döntéseiért felelős, tehát engedjétek el gyorsan ezeket a felesleges terheket és változtassatok a rutinotokon!

- A mindennapi munka mellett fontos és biztonságot nyújtó a saját pihenésünk és a szórakozásunk. A következő kérdés, hogy tudtok e pihenni? Vagy azt érzitek az édes semmittevés egyenlő a lustasággal? Tanuljatok meg különbséget tenni a két dolog között. Gondoljatok az évszakok váltakozására, a természetnek is szüksége van a téli időszakra, hogy erőt gyűjtsön az újjáéledéshez. Nincs másképp ez velünk sem, szükséges egy napot vagy hetet lezárni és megpihenni, mielőtt újabb feladatba fognánk.

Gondoljátok át ezeket a kérdéseket, válaszoljátok meg magatoknak, és írjátok össze egy listára, amitől szeretnétek megszabadulni, amit szeretnétek megváltoztatni. Ezt a listát pedig az esti Varázslatnál szertartásosan égessétek el, a füstjét adjátok át az Univerzum tisztító energiáinak!

Mindenkinek test-lélek-szellem szintjén működő, saját biztonságérzetet nyújtó, komfortzónát kívánok!

2019. június 17. Telihold varázslat – Sorsfordító Varázslat a Tűz és a sors mágikus erejével

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Egy elvonulás az Új kezdetekért!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat