18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. június 17. Telihold varázslat – Sorsfordító Varázslat a Tűz és a sors mágikus erejével

Megosztás
Asztrológia

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, mert ezen a napon százszoros energiák támogatnak bennünket, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen a sors is mellénk állt.


Az egyesített energiák elsöprő változásokat hozhatnak életetekben. 


A Nyilas jegyében álló Telihold biztosítja azt a hitet, ami segíti az elengedés megvalósulását. 

A még aznap Bak jegyébe lépő Hold pedig a kitartást és a sorsikus segítséget nyújtja számunkra. A részleteket elolvashatjátok a Teliholdról szóló írásomban.A varázslatot kezdhetitek azzal, hogy végiggondoljátok azokat a kérdéseket, amiket leírtam a Teliholdas írásomban. 

Aztán aki ültetett Újholdkor vágyvirágot, az most ismét nézze meg, hogy hogyan állnak a virágok, mennyire fejlődnek? 

A problémás virágok utalnak a problémás területekre, így azokat kiemelten vizsgáljátok meg, mi lehet a baj? 

Mivel gyengítitek saját magatokat?Tehát a feladat, hogy minden saját boldogságotokat, saját feladatotokat korlátozó meggyőződést, vagy az ehhez kapcsolódó bűntudatot, félelmet engedjetek el, tisztuljatok meg tőle. Ha velem gondolkodtál és elkészítetted a listádat, akkor most készítsd azt elő a szertartáshoz. Akinek még nincs listája, de szeretne velünk tartani az esti varázsaltnál, az is írjon egyet mindarról, amitől szeretne megválni.


Fontos, hogy a negatív gondolatok helyét feltöltsétek pozitív megerősítésekkel, így folytassátok az Újholdnál elkezdett pozitív megerősítések gyakorlását. Készíthettek a varázslathoz energetizált vizet is, hogy még intenzívebb legyen a megtisztulásotok. Egy kancsóba engedjetek vizet és írjátok rá a pozitív megerősítéseteket. A víz a szertartás alatt feltöltődik ezeknek a mondatoknak az energiájával, és az égetés után ezt önthetitek a hamura.

Telihold estéjén végezzétek el a szokásos szertartást:
Használhatjátok a Holdoltárt hozzá, de az is elég, ha gyertyát (legjobb az ezüstszínű) gyújtotok. 

A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A saját kis „oltárotokra”rakhattok holdkövet is, ami szintén támogatja az elengedést.

Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Az elengedéshez használhattok speciális ujjtartást. A méregtelenítő mudra hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy a felírt korlátozó hitrendszerektől könnyebben megszabaduljatok. A hüvelykujjatokat tegyétek a gyűrűsujj harmadik percének belső oldalára, így máris működésbe lép a méregtelenítő mudra. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.Miközben az ujjaitokat a speciális tartásban tartjátok, képzeljétek magatokat egy óriási tábortűz mellé. Fogjátok a listátokat és dobjátok a tűzbe, ahol egy pillanat alatt hamuvá válik. 

Lélegezzetek nyugodtan, mélyen és várjátok meg amíg a tűz szépen elalszik és már csak a hamu marad utána. Ezután képzeljétek el, ahogy a Hold felől egy óriás égi porszívó nyúlik a Föld felé és az egész hamukupacot egy pillanat alatt felszippantja. Amikor már a hamu teljesen eltűnt, az égi porszívó eltűnik és egy gyönyörű fénynyaláb közeledik felétek. 

Engedjétek el a méregtelenítő mudra ujjtartását és hagyjátok hogy a fénynyaláb a fejtetőtökön, a koronacsakrátokon keresztül elárasszon benneteket áldásával és szeretetével. Érezzétek, ahogy a fény végig halad egész testeteken, egészen a lábujjaitokig, majd tovább halad a föld középpontja felé egyesíti energiáját a föld energiájával, majd visszatér a talpatokon keresztül, feltölti minden porcikátokat az ég és a föld egyesített energiájával. Érezzétek, ahogy a szeretet fénye belső tüzeteket is lángra gyújtja. Már nem féltek semmitől, legyőzhetetlennek és bármire képesnek érzitek magatokat! Váljatok eggyé az érzéssel, élvezzétek a pillanat varázsát.Ha úgy érzitek már teljesen eggyé váltatok a szeretet fényével, akkor a valóságban is adjátok át a listátokat a tűz energiájának. Dobjátok a tűzbe és nézzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből. Ezután a hamut adjátok öntsétek le az energetizált vízzel és hagyjátok eggyé válni a föld energiájával.

A mai napon segítheti a varázslatot, ha az ásványok közül szodalitot viseltek, vagy marokkövet tartotok magatoknál.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak is, legyetek büszkék arra, hogy mindentől megszabadultatok, ami akadályozta, hogy biztonságban érezzétek magatokat az új komfortzónátokban.


Varázslatos Teliholdat kívánok mindenkinek!

2019. június 17. Nyilas Telihold - Felszabadulás a generációs terhek alól

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Változz velem! Női lélekemelő elvonulás augusztusban 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat