18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Comb kidörzsölődése nyári melegben – Így ELŐZHETED meg! - Viselj szoknyát nyugodtan!

Megosztás
Egészség

Szuper hatékony tippek azoknak, akiknél a comb lábközép része kidörzsölődik nyári melegben. Szeretnél szoknyát viselni, de annyira kidörzsölődött a bőr combjaid belső felén, hogy fáj és égető érzésed van? Szuper hatékony tippek!


Nincs is kellemesebb viselet, mint nyáron a divatot követve szoknyát viselni. Hosszú vagy inkább rövidebb fazon?
Szűk vagy lenge szoknya? Melyik a kedvenc?
Sokak kedvét szegi, hogy szoknyát viseljen, mert a melegben az egymással érintkező combrészek hamar kidörzsölik a bőrt.
Ez égető, fájó érzést okoz.
Mit lehet tenni?
Otthoni módszerek helyett mutatunk pár hatékony tippet!

Kerékpáros nadrág
Szoknya alatt nyugodtan viselhetünk vékony anyagból készült biciklis nadrágot vagy hosszú szárú bugyit, ami majdnem úgy néz ki, mint egy mini tapadós sort. Ma már találhatunk ilyet csipke kivitelben is, ami ráadásul szuper szexi is egyben.

Bandelettes

Mi a bandelettes? Tulajdonképpen egy felsőrész nélküli, két részből álló sort alsónemű. Két csík, amit úgy veszünk fel, mintha harisnyát húznánk magunkra, de ennek nincsen bugyi része. Így nyári melegben kifejezetten jó választás lehet. Hogyan néz ki a bandelettes? Képzeljünk el egy combfixet, aminek hiányzik a lábszár része, csak a gumírozott részt viseljük.
Ápol és eltakar! A bandelettes olyan rugalmas anyagból készül, ami tökéletesen simul a bőrre, nem vág be, így lesznek combunkon „hurkák”. 

Tipp


Jó ötlet lehet otthoni és olcsó megoldásként, ha levágjuk egyik harisnya nadrágunkat, bár ez a szélein felpöndörödhet.... Egy próbát megérhet például egy már amúgy is elhasznált harisnyanadrágunkkal.
Babhintőpor
A babahintőpor is sokat segíthet, viszont egy napig nem tart ki. Ezért 1-2 óra elteltével ismételten be kell kenni vele a combközepet.

Vazelin
A vazelinre kevesen gondolnak, pedig szintén jó választás lehet, de csak azoknak, akik számára nem kellemetlen érzés egész nap a síkos felület. Mert van, akit ez kifejezetten zavar.

Kókuszolaj
A vazelin alternatívája lehet a kókusz olaj, ami ráadásul még a bőrt is ápolja.

Izzadásgátló dezodor
Vigyázat az izzadásgátló dezodorral, mert a túlzottan illatosított termékek parfüm tartalma irritálhatja a már amúgy is kidörzsölt bőrt.

Fontos!
A combközépen kidörzsölődött bőr begyulladhat, és akár el is fertőződhet! Ügylejünk rá, hogy ezt a területet mindig tisztán és szárazon tartsuk, különben a melegben a baktériumok hamar elszaporodhatnak.
Szőrtelenítés után közvetlenül ne alkalmazzunk sem babahintőport, sem izzadásgátló dezodort! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat