18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Zeller lé kúra – Csináld magad vagy készen vásárold? – Mire jó?

Megosztás
Életmód

Most mindenki zeller levet fogyaszt. Miért? Tényleg gyógyító hatása van? Vagy esetleg fogyni is lehet tőle? Mi van a zeller lében? A valóság!


Préseljük otthon vagy inkább kész termékként vásároljuk meg?
Egyáltalán mi van a zellerben, ami miatt nők milliói isszák világszerte, különösen főszezonban?
Van gyógyító hatása a zeller levének?

Lehet fogyni a zeller levétől?Elsődlegesen a zeller leve a méregtelenítés folyamatában lehet segítségünkre, igazán hatékony akkor lehet, ha reggel éhgyomorra iszunk meg belőle egy pohárral. A zeller leve ugyanis stimulálja az epe működését, tisztítja a bélrendszert.

Létezhet, hogy gyógyító hatása is van a zeller levének?

Ez nem bizonyított, de, akik végig csináltak már egy kéthetes kúrát, amikor reggelente, éhgyomorra csak zeller levet fogyasztottak, ódákat zengenek róla.

A zeller gyógyító hatásának eléréséhez szükséges mennyiség 500 ml zeller lé. Ez elég sok, főleg reggel, vagy délelőttre elosztva, amikor semmi más nem kerül gyomrunkba, csak zeller lé. 

Fontos

Érdemes tudni, hogy van, aki semmilyen változást nem észlelt magán két hét elteltével sem, míg van, aki fittebbnek érezte magát.
Fontos tudni, hogy a zeller allergén anyagokat is tartalmaz, ezért nem mindenkinek ajánlott fogyasztása!
Gyomorégésben szenvedőknek szigorúan TILOS zeller lé kúrát végezniük!

Sajnos a megkérdezettek többsége, mely nem reprezentatív felmérés alapján készült, semmilyen pozitív hatást nem észlelt magán a zeller lé kúrát maximálisan betartva. Ezért mindenki maga dönti el, hogy belekezd-e vagy sem.
Kész termék vagy házilag készített
A fentebb elírtak alapján szintén egyéni döntés, hogy mennyi pénzt áldozunk zeller kúránkra.
Könnyen lehet, hogy a zellert mítosz övezi, aminek semmilyen tudományos, és mára kézzel fogható eredménye nincsen. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat