18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Az alacsony vérnyomás lelki háttere és öngyógyító praktikái

Megosztás
Életmód

Nem mindenki szenved magas vérnyomástól, van, akinek éppen, hogy túl alacsony! Ez legalább annyira veszélyes lehet, mint a magas vérnyomás! 2 mudra alacsony vérnyomás esetére. Az alacsony vérnyomás lelki háttere.


Tudjuk milyen mért értéktől számít alacsonynak a vérnyomás?
Milyen lelki okok állhatnak az alacsony vérnyomás hátterében?
Milyen mentális okokra vezethető vissza az alacsony vérnyomás?

Az alacsony vérnyomás fizikai testi okai: 

Alsó végtag keringési elégtelensége, szív vagy mellékvesekéreg elégtelenség vagy kiszáradás következtében alakul ki a 100/60 Hgmm alatti alacsony vérnyomás, amely gyengeséggel, fáradtsággal, szédüléssel, zavartsággal, homályos látással, súlyosabb esetben eszméletvesztéssel jár.

Lelki okai: 

Érzéki szabadság, tudatalatti örömtelenség, lelki bántalmazás miatti gátlás, sokkoló élmény miatti félelem, felelőtlen szexuális magatartás, elfojtott kétségbeesettség, túlzott élvezethalmozás, túlzott félelem az önmegvalósítástól, bonyodalmat okozó nehézség.

Mentális okai: 

Alkotó energiával visszaélés, ellenszenvesség tévhite, személyes terjeszkedési törekvés, szorongás miatti átgondolatlan beszéd.

2 kéztartás alacsony vérnyomás esetére

Prithivi-mudra


Kéztartása: 

A bal hüvelykujj-és a gyűrűsujj hegye összeér, míg a többi ujj egyenesen nyújtva (mindkét kézzel végezheti). A mudrát a torok tövével egy magasságban tartsa 7 percig, közben a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse!

Mantra: 

kshí; így rezegtesse:kssshhhííí.

Hatása a fizikai világban: 

Anyagi biztonság megteremtése.

Testi hatása: 

Növeli a vitalitást, a vérnyomást, a kitartást; segít a depresszió, apátia leküzdésében. Ölbe ejtve oldja a menstruációs fájdalmat; duzzadt prosztata esetén is alkalmazható.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: 

Energiahalmozás, helyes életvezetés, megvalósult vágyak.

Shunya-mudra

Kéztartása: 

A jobb hüvelykujj tövéhez hajlított középső ujj középső ujjpercére ráfekszik a hüvelykujj, míg a többi ujj nyújtva. 15 percig kell tartani a torok magasságában (közben 2 percig rezegtetni a mantrát)! Napi két alkalommal végezze, ameddig szükséges! 

Mantra: 

um úm pham; így rezegtesse: uumm úúmm phaamm.

Testi hatása: 

Alacsony vérnyomás, fül-és fogproblémák, halláskárosodás, látási zavarok, szürkehályog, torokfájás, pajzsmirigyproblémák.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: 

Állandóság, törvénytisztelet, nyitottság, szerető gondoskodás, lelki átlényegülés, anyagi áldozathozatal, asztrális tájékozódó képesség, bölcsesség megosztása, spirituális beállítottság.

Késmárki László:A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.

A mudrák titkos kódja


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek