18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így NEM lesz SÁRGA a SZŐKE – Nyári S.O.S tippek festett hajhoz

Megosztás
Szépség

Csodaszép lehet a szőke hajszín, de csak akkor, ha nem lesz sárgás árnyalata! Mert bizony a napsütés, a strandok klórral tisztított vize és egyéb kémia behatásoknak köszönhetően a szőke sajnos sárgás árnyalatokat vesz fel. De ez eltüntethető! Szuper, MEGA hatékony S.O.S tippek festett szőke hajúaknak NYÁRRA!


Tény és való, hogy hajunkat nem festhetjük hetente, ráadásul szőkére nem, ami különösen megviseli a haj szerkezetét.
A szőke a legtrendibb hajszín a világon, de amennyire kedvelt, annyira kényes is.

Érdekesség
Tudtuk, hogy a világ népességének mindösszesen csak ~2%-a eredeti szőke?
Nemcsoda tehát, ha a szőke hajszín annyira közkedvelt.
Méz szőke, platina szőke, teljesen hűvös árnyalatú szőke…

Szuper hatékony tippek, hogy a szőke hajszín ne kapjon sárgás árnyaltot!

Öblítsük ki
Különösen a klór és egyéb víztisztító vegyszer készítmények csalhatnak sárgás, akár zöldes árnyalatot a szőke hajszínbe. Ezért, amint kijöttünk a strand medencéjéből, azonnal öblítsük le hajunkat, jó alaposan! Amennyiben nincsen zuhanyzó, úgy megteszi egy üveg ásványvíz is.

Ne menjünk festett szőke jakszínnel napra
Kerüljük a napsütést, vegyünk fel kalapot, de ha ez nem megoldható vagy nem kényelmes, akkor

Hajpakolás és hajmaszk
Nyári időszakban érdemes hetente egyszer hajpakolást vagy hajmaszkot használni, ami táplálja az amúgy is megviselt hajszálakat. Maga a hajfesték és mellé a napsugárzás extrém megterhelést jelent a világosra festett hajnak.

ASZPIRIN
Nem utolsó sorban, de csak kevesen tudják, miszerint az aszpirin nem csak fejfájás, megfázás esetén nyújthat azonnali segítséget, hanem megsárgult, elszíneződött, festett haj esetén is!
Tegyünk 2 darab aszpirin kapszulát ½ liter vízbe, várjuk meg, amíg feloldódik, majd öblítsük át vele alaposan hajunkat. Hagyhatjuk állni a keveréket hajunkon 5 percig is, majd öblítsük ki tiszta vízzel. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek