18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csillagjegyek, akik NEHEZEN vagy egyáltalán NEM képesek kimondani – SZERETLEK

Megosztás
Tipológia

Valakinek a szeretetének megismerése nem könnyű, és bizonyosságot kaphatunk, ha párunk megerősíti ezt egy kifejezéssel: SZERETLEK Vannak azonban csillagjegyek, akik nehezen tudják ezt a szót kimondani, pedig az érzéseik őszinték. Mely csillagjegyek mondják ki nehezen az áhított szót?


Szűz
A Szűz jegy szülötte igazi perfekcionista, kapcsolatok szempontjából mindennek úgy kell történnie, ahogyan az elképzelte, ezért is lehetséges, hogy nehezen köti össze életét mással. Csak akkor képes kimondani a bűvös szót, hogy „Szeretlek”, ha azt őszintén teheti, és teljesen biztos a kapcsolat sikerességében. Ehhez azonban időre van szükség. Aki viszont egy Szűz-től megkapja ezt a szót, az komolyan veheti!


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat