18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csillagjegyek, akik NEHEZEN vagy egyáltalán NEM képesek kimondani – SZERETLEK

Megosztás
Tipológia

Valakinek a szeretetének megismerése nem könnyű, és bizonyosságot kaphatunk, ha párunk megerősíti ezt egy kifejezéssel: SZERETLEK Vannak azonban csillagjegyek, akik nehezen tudják ezt a szót kimondani, pedig az érzéseik őszinték. Mely csillagjegyek mondják ki nehezen az áhított szót?


A következő csillagjegyeknek különösen nehéz kimondaniuk – „Szeretlek”

Vízöntő
A Vízöntő nem feltétlenül a legnagyobb rajongója a párkapcsolatoknak és kötöttségeknek. Különösen akkor nem, ha függetlenségét fenyegetik. Tehát, ha egy Vízöntőt sodor mellénk az élet, csak akkor számíthatunk rá, hogy kimondja- Szeretlek, ha teljesen biztos a kapcsolat tartósságában.

Ikrek
Az Ikrek nagyon változatos, szereti a kalandokat, egy helyben toporogva hamar elunja magát. Rendkívül nyugtalan személyiség, Ez vonatkozik párkapcsolataira is. Az Ikreknek szüksége van egy kis időre, hogy szorosabbra fűzze kapcsolatát párjával, mert az Ikrek számára a párkapcsolat maga a kalandok végét is jelenti.
Amennyiben az Ikrek rájön, hogy párja mellett sem kell lemondania szabadságáról, akkor lesz csak képes rá, hogy kimondja – „Szeretlek”

Lapozz tovább, és nézd meg a HARMADIK csillagjegyet is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat