18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. június 3. Ikrek Újhold – Terjeszd szét szárnyaid és emelkedj a magasba!

Megosztás
Asztrológia

„Most ne tétovázz. Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni! Talán megijeszt a változás kilátása és gondolata, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat.”


Ariel Arkangyal egyik üzenetével kezdeném mostani írásomat!

„Most ne tétovázz. Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni!
Talán megijeszt a változás kilátása és gondolata, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat.”

Hogy miért is ezzel az idézettel kezdtem az Újhold lehetőségéről szóló írásomat? 

Mert most a könnyed és szárnyaló Ikrek jegyében köszönt ránk a teremtő időszak és pont a magasba emelkedésben tud bennünket segíteni. 

A mai napon százszoros energiák segítenek, és maga a Levegő energiája is támogat abban, hogy teremtő gondolataink és kimondott szavaink eljussanak az Univerzális szeretetforráshoz. 

Mindemellett azt se felejtsük el, hogy az Ikrek jegye a zodiákus közvetítője, így nem is lehetne jobb „kezekben” a vágyaink célba juttatása.Gondoljuk át először, hogy mit is jelent az Ikrek Újhold az asztrológia szimbolikájában. 

A Hold a lélek szimbóluma, hozzá tartozik a befogadás, az érzelmek, a gondoskodás. Az Ikrek jegyéhez pedig a kommunikáció, a rugalmasság, a változékonyság. 
Ha ezt a kettőt összerakjuk, hiszen az Ikrek jegyében álló Újholdról gondolkodunk, akkor megvalósíthatjuk az energiát pl. úgy, hogy a saját érzelmi igényeinknek, céljainknak hangot adunk, és tesszük mindezt könnyedén, mintha a világ legtermészetesebb módja lenne. 

Mindaddig megrekedve érezhetitek magatokat, amíg fájdalmas, diszharmonikus energiákat tároltok bárki (akár önmagatok) felé, a múltban megéltekkel kapcsolatban. 

Tudom nem könnyű ezeket az érzéseket megváltoztatni, de muszáj lesz, ha tovább akartok lépni.Tehát elrugaszkodni csakis akkor tudtok, ha szembenéztek a problémákkal, megoldjátok azt, és változtattok korlátozó mintáitokon. 

Amint ledöntitek saját korlátaitokat, saját erőtökre támaszkodtok, abban a pillanatban egyre nagyobb biztonságot tudtok teremteni magatok számára. Segítő emberek tűnhetnek fel mellettetek, akik a lehetőséget tálcán kínálják számotokra. 

Használjátok ki minél jobban az időszakot, mert a növő Hold napjai alatt szerzett erőre a hónap feladataiban is támaszkodni tudtok.
Mindenkinek fel kell állítania a saját határait, meglátni életében a saját felelősségét és ezután megtalálni a megoldásokat. Tehát kezdjétek azzal, hogy magatokban rendet raktok, kiegyensúlyozzátok belső energiátokat. 

Ezután pedig merjetek változtatni, elszakadni a látszat biztonságtól és megszokásoktól. Váljatok fontossá saját magatok számára, miközben tudatosítsátok magatokban, hogy ez nem önzőség, magatokról épp úgy gondoskodnotok kell, mint a környezetetekben élőkről. 

Bennetek is létezik egy aprócska gyermek, aki odafigyelést igényel, aki már alig várja, hogy meghalljátok végre a hangját, vagy esetleg a sírását. 

Figyeljetek nagyon oda gondolataitokra, hogy mit gondoltok, hogyan reagáltok adott helyzetben. Bármennyire is nehéznek tűnik néha, mindig minden helyzetben meg lehet látni a jót, azt a gondolatot, ami előrevisz és segít a nehézségek közepette. 

Szárnyalni és a magasba emelkedni csakis akkor tudtok, ha lelketek is szárnyal és boldog, és égő vágy dolgozik benne azért, hogy gondolati teremtő erejét saját vágyai szolgálatába állítsa.

 

És még egy gondolat zárszóként. Nem azért születtünk, hogy szenvedjünk, és hogy fájdalmakat éljünk meg. A szeretet útját kell járnunk, amin csakis egy dolog okozhat fájdalmat, ha ellenállunk a helyzeteknek, a fejlődésünknek és a tapasztalásainknak. 

Ha görcsösen ragaszkodunk a megszokásainkhoz vagy akár sértettségünkhöz. Ezeket a tapasztalásokat mi választottuk, mi akartunk általa fejlődni, így a nehéz helyzeteket is azért kapjuk, hogy tudatosan figyelve megfejtsük, miben kell változnunk, mit kell megtanulnunk. 

Amennyiben ezt nem így látjuk, azt gondoljuk, hogy az élet kegyetlen, akkor az már ellenállás, ami nem visz előre, hanem megrekedtséget okoz. 

Nem beszélve arról, hogy minél inkább átadjátok magatokat a szegény én állapotának, annál inkább fog az erősödni. 

Fókuszáljatok arra, ami már megvan, örüljetek neki és legyetek hálásak érte, ezzel a jót erősítitek és egyre nagyobb biztonságot teremtetek magatok számára. Ehhez pedig senki másra nincs szükségetek, mint saját magatokra, arra a csodálatos lényre, akik vagytok.Figyeljetek tehát tudatosan magatokra, figyeljétek mik azok a rutinok, minták, amik akadályozzák, hogy könnyedek, rugalmasak legyetek, és amik hallgatásra ösztönöznek. 

Figyeljétek testi jeleiteket, mit üzen általuk a lelketek? És változtassatok, lazán és könnyedén. Legyetek kitartóak, szánjatok mindennap 10 percet arra, hogy elméteket újra programozzátok, új mintákat adva számukra. 

Tegyétek ezt legalább 28 napon keresztül, mert ennyi időre lesz ahhoz szükségetek, hogy gondolkodásotok átalakuljon és az új útra lépjen. 

Kezdjétek a gyakorlást Újhold estéjén, a Varázslattal.

Újhold varázslat 2019. június 3. - Varázs megerősítés a változásokért

Mindenkinek csodás és könnyed változást kívánok!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Egy elvonulás az Új kezdetekért!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat