18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Aki ezt a 6 dolgot akceptálni tudja, IGAZÁN szeretni fogják

Megosztás
Szerelem

Az, ha valaki teljesen elveszett egy kapcsolatban, pedig bízik partnerében, nem véletlen. Néhány dolgot el kell fogadni, ahhoz, hogy önmagunk lehessünk, és szerethessenek minket. 6 dolog, amit érdemes elfogadni!


Rengeteg nő esik abba a hibába, miszerint megpróbálja partnerét megváltoztatni. Csiszolódni természetesen lehet, és kell is, de a teljes változás nem elfogadható és nem is elvárható.
Ráadásul, sokkal könnyebb lenne egy olyan valakit keresnünk, akit nem kell megváltoztatni.

1) Ne akard partneredet megváltoztatni! 


2) Képesnek kell lenni elfogadni, hogy partnerünknek is szükséges van élettérre, és néha magányra is.

3) El kell fogadni, hogy léteznek más nők is a világon, akik legalább annyira helyesek, mint mi vagyunk. Ne szapuljuk nőtársainkat.

4) El kell fogadni, hogy van kompromisszum is a világon, és nem mindig a mi egónk győz.

5) El kell tudni fogadni saját magunkat. Ugyanis, amíg mi nem szeretjük magunkat, addig más sem fog szeretni minket.

6) Nem szabad feladni álmainkat, céljainkat, még akkor sem, ha van partnerünk. Egy igazi társ éppen, hogy támogat minket vágyaink megvalósításában, mert mi ettől leszünk boldogok. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat