18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival

Megosztás
Otthon

All in? Igen! Ariel Complete Fiber Protection PODS: teljes körű szín- és szálvédelem Ariel Active Deo-Fresh PODS: aktív DEO illat és szagsemlegesítés


A trendek állandóan változnak, folyamatosan új formák, színek, anyagok jönnek divatba. 


Az új textilek pedig új törődést igényelnek, ha kedvenc ruháink élettartamát hosszú ideig meg szeretnénk őrizni. 

Az Ariel két új mosókapszulája az eddiginél még több pozitív tulajdonsággal bír: az Ariel Active Deo-Fresh segít eltávolítani a kellemetlen szagokat, az Ariel Complete Fiber Protection pedig segít megóvni a színeket, a ruhák formáját és rugalmasságát.

Mi a közös a legújabb nyári ruhánkban, az edzőcuccainkban vagy akár a leghétköznapibb viseletünkben? 

Azon túl, hogy mindegyiket másért kedveljük, leginkább az, hogy mind megfelelő védelmet igényelnek, hogy élettartamuk a lehető leghosszabb legyen, és ne kelljen megválnunk tőlünk néhány hónap elteltével.

Minden anyagnak megvannak a saját igényei, és csak a megfelelően választott minőségi mosószer képest megőrizni a ruhák színét és formáját. 

Csak egy példa erre a sportruházat, amely légáteresztő és vízálló tulajdonságának megőrzése érdekében rendkívül különleges bánásmódot és tisztítást igényel, továbbá arra is kell gondolnunk, hogy a szintetikus anyagok könnyebben kötik meg a szagokat és hamarabb veszítik el jó illatukat. 

A P&G legutóbbi felmérése szerint a lakosság közel 70%-a hord szívesen sportruházatot a mindennapokban is. A válaszadók közel háromnegyede ugyanakkor azt is elismeri, hogy az illatok, szagok pozitívan és negatívan is hatással vannak rájuk, valamint a saját testszagtól való félelem befolyásolja az emberek általános közérzetét, bármilyen élethelyzetben is vannak.

„Az Ariel új mosókapszulái egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik a mosást, az eredmény pedig mindig tökéletes. – állítja Mariola Mirek, az Ariel kommunikációs menedzsere. – Az Ariel minden mosókapszulája egyedülálló folteltávolító hatással bír. Idén májusban két új terméket mutatunk be: az Ariel Complete Fiber Protection mosókapszula szálvédelemet nyújt, így segít megóvni a ruhák színét, formáját és anyagát. Az új Ariel Active Deo-Fresh mosókapszulát kifejezetten sportruhákhoz fejlesztettük ki, mert egyedülálló módon segít eltávolítani a kellemetlen szagokat a textilből és kellemes, friss illatot biztosít. Mindkét termék elősegíti, hogy a használóik hosszabb ideig élvezhessék kedvenc ruhadarabjaikat.”

Az Ariel mosókapszula a hihetetlen kényelem és a legújabb technológia együttese: 
Használata rendkívül egyszerű, mindössze a mosógép dobjába kell helyezni a ruhák betöltését megelőzően. Az új mosókapszulák könnyebbé teszik életünket, és fantasztikus eredményt garantálnak minimális erőfeszítéssel.

1. Egyedülálló tisztaság: A mosókapszulában lévő koncentrátum csodálatosan elbánik a nehéz foltokkal és szennyeződéssel is.
2. Színvédelem: A mosókapszula segít abban, hogy a színek élénkek maradjanak miközben az anyagot a legmélyebb rétegekig tisztítja.
3. A színek élénksége: A kapszula színélénkítő adalékának segítségével növeli a színek élénkségét már egy mosás alkalmával is.../files/1559148855.pdf

ÚJ! Ariel Complete Fiber Protection PODS: 

Ápol, véd és kifogástalan tisztaságot nyújt, már 3O °C fokon is. A hideg mosás és a gyors programok egyébként is kevésbé károsítják a ruhák szöveteit. Az új Ariel megvédi az anyag rugalmasságát a színével együtt. A komplett szálvédelemet nyújtó technológia extra szépséget ad ruháinknak. Az egyedülálló, három részből álló kapszula tartalma eltávolítja a foltokat és a szennyeződést, megóvja a ruhát a szennyeződés újralerakódásától, a színek élénkek maradnak, a fehér nem szürkül el, így megőrzi a ruha színét és fehérségét is.


ÚJ! Ariel Acive Deo-Fresh PODS: 

A sportruházatot nehéz jó illatúan tartani, mert a szintetikus anyagú technikai ruházat könnyebben átveszi a kellemetlen szagokat. Az Ariel Active Deo-Fresh PODS mosókapszula nem csak rendkívüli tisztaságot biztosít, hanem felveszi a harcot a kellemetlen szagokkal szemben is: egyedülálló, szagvédő technológiája megsemmisíti a kellemetlen szagokat mosás közben. A hozzáadott parfümanyaga mosást követően mozgás közben aktiválódik, így hosszan tartó frissességet biztosít. Az Ariel mosókapszulák bármelyike tökéletes választás ruháink illatának és minőségének megőrzésére.

Az Ariel mosókapszulák használata:

1. Tegye a kapszulát a mosógép üres dobjába.
2. Tegye a ruhákat a kapszulára.
3. Adjon hozzá öblítőt.
4. Figyeljen arra, hogy ne töltse túl a mosógépet!
5. Bármilyen hőmérsékleten moshat.

Gyermekektől távol tartandó!

További információ


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat