18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Popsi TIPOLÓGIA – Melyik forma a TIÉD?

Megosztás
Tipológia

V, H, O, esetleg A? Kerek vagy szögletes, esetleg körte? Furcsán hangzik, de valóban igaz, miszerint a popsi formája elárulhat érdekességeket a személyiségről és az egészségről is. Hormonegyensúlyról, egészségi állapotról, és ezzel együtt a „milyenek vagyunk-ról” is. Minden mindennel összefügg…


„V” forma

A leggyakoribb változat a „V” formájú popsi, ami arról árulkodhat, hogy nagyon alacsony az ösztrogénszintünk. Éppen ezért érdemes kerülni például a fogamzásgátlót. Annak érdekében, hogy a „V” formájú popsi igazán formás legyen, érdemes lehet egy kis izmot is építeni. Fókuszáljunk első sorban a combizmokra.

„H” forma

A „H” posi forma a magasan fekvő csípők esetében jellemző, éppen ezért az alapja enyhén négyzetes. Jellemző lehet azoknál, akik aktívan sportolnak és azoknál is, akik éppen ellenkezőleg, túl keveset. Egészségi állapot tekintetélben a „H” forma csupa jóra utal. Aki erősíteni szeretné ezen testrészét, annak ajánlottak az oldalirányú lábgyakorlatok.

„O” forma

Az „O” forma is gyakorinak számít. Jó hír, hogy ez a forma árulkodik a jó hormonegyensúlyról. Az ösztrogénszint tökéletesen kiegyensúlyozott.
Érdekesség, és egyben szuper jó hír, miszerint a férfiak közel 95%-a részesíti előnyben, jobban mondva, kedveli a kerek alakú popsit.

„A” forma

Az „A” forma keskeny csípővel és egy kissé szélesebb combokkal igazán lenyűgöző, nőies, és kecses. Hormonszint tekintetében azonban túl alacsony ösztrogénszintről árulkodhat. Annak érdekében, hogy az ösztrogénszintünk helyre álljon, érdemes változtatni táplálkozási szokásunkon.
Aki erősíteni szeretné „A” formájú popsiját, a legjobb, ha a piláteszt (Pilates) választja.


Függetlenül attól, hogy milyen fenék formánk van, az erre a területre fókuszáló sportformák a következők lehetnek:

Jogging, kerékpározás, úszás, görkorcsolya, síelés, szörfözés, lovaglás, step aerobik, rúdtánc…


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat