18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

LENOR PARFUM DES SECRETS - Kutatás

Megosztás
Otthon

Minden nap szeretnénk magabiztosnak és csábítónak érezni magunkat. Ez különösen jellemző a fiatalabb korosztályokra: a 18-24 évesek közel kétharmada (64%) nagyon fontosnak tartja, hogy csábító legyen a mindennapokban.


Az instant önbizalom- növelés bevált módja, ha egy megbízható, tartós, finom illatot viselünk a hétköznapok során. A Lenor új, Parfum des Secrets kollekciójával négy egyedi illatot mutat be, amelyek hosszabb ideig érezhetőek a mosott ruhán, mint a legjobb parfümök. A Lenor egy kutatással feltérképezte az illatok titokzatos erejét, amellyel a magabiztosság és csáberő birtokába juthatunk.
Érzékek bűvöletében
Arra a kérdésre, hogy mi a legvonzóbb egy potenciális partneren, a válaszadók 73%-a szerint a mosolya, 71% szerint a szemei, 61% pedig az illata a legfontosabb.
Karen Gilbert parfümszakértő szerint: „Az illatok jelentősége az üzenetükben rejlik. A környezetünk értelmezésében az illatok, színek, érzések és szavak összekapcsolódnak. Ezek öntudatlan asszociációk, amelyek révén az illatokkal rendkívül sokat ki lehet fejezni.”
Egy párkapcsolatban is meghatározó az illat, hiszen emlékeket idéz fel, és erősen kötődik bennünk a számunkra fontos emberekhez.
A férfiak emlékeznek a rád jellemző illatra: A nők közel harmada említi, hogy a partnerük felismeri a parfümük illatát.
A nők erősebben vonzódnak partnerükhöz, ha jó az illata: A férfiak harmada szerint párjuk szexisebbnek tartja őket, ha aftershave-től illatoznak.A csábítás illata
A nők és as a férfiak egyaránt a pézsmát és a mély, fás jegyű illatokat tartják a legérzékibbnek. Ezen felül a férfiak a gyümölcsös, citrusos jegyeket tartják csábítónak, a nők a finomabb, fehér virágok illatához vonzódnak.

FÉRFIAK                            NŐK

Fás illatok (33%)             Fehér virágok (46%)      

Pézsma (28%)                 Pézsma (35%)

Citrus (25%)                     Fás illatok(26%)

Ezek a népszerű illatjegyek mind alkotóelemei a csábítás ihlette Lenor Parfum des Secrets kollekciójának.

Mystery: fehér virágok, fekete bors, pézsma, szantálfa
Charm: citrusgyümölcsök, eukaliptusz, szegfűszeg, pézsma
Blush: fehér virágok, piros gyümölcsök, ámbra, nemesfák
Kiss: passziógyümölcs, jázmin, ámbra


Önbizalomnövelés illatokkal
Mitől érzi magát magabiztosabbnak és csábítóbbnak?- kérdezte meg a Lenor felmérése során. A top három válasz: 1. amikor jól öltözött vagyok (63%), 2. amikor mosolygok (61%), 3. ha finom, tartós parfümillatom van (54%)

Az első számú igényt, az elegáns megjelenést segítik a a Lenor Parfum des Secrets hosszan bontakozó, sokrétű illatkompozíciói. A válaszadók nagy többsége állítja, ha egy finom illat egész nap elkísérné: magabiztosabbnak, vonzóbbnak és csábítóbbnak érezné magát.

Legyen hosszan tartó, varázslatos parfümillata a Lenor Parfum de Secrets kollekciójával: a Mystery, Charm, Blush és a Kiss négy egyedülálló textilöblítő, amely forradalmasítja a parfüm viselését.A Lenor Parfum des Secrets illatait a csábítás pillanatai, a vonzalom bontakozása ihlette- az ingerlő titokzatosság, amely ellenállhatatlan bájt kölcsönöz. A tudomány, a művészet és luxus parfüm-alkotóelemek ötvözésével úttörő formula született- minden stílust tökéletesen kiegészítő, tartós, elegáns, kifinomult illatkompozíciók.*A kutatás online kérdőívből készült, melyet ezer, 18-45 éves fő töltött ki az Egyesült Királyságban, akik az háztartás bevásárlást végző tagjaként az elmúlt év során vásároltak textilöblítőt. A felmérés a Lenor számára a P&G Fabric Care megbízásából készült, a Bilendi kivitelezésében 2018 februárjában.
Ajánlott fogyasztói ár: 1499.-Ft
* A P&G ajánlása. Az egyes kiskereskedői árak ettől eltérhetnek. A választék, a termék bemutatása és a promóciók az eladóktól függenek. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat