18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Invisibobble Waver – Itt az új hajékszer! – Hogyan használhatod!

Megosztás
Szépség

Éppen olyan, mint egy átlagos hajcsat, DE mégsem Az! A hajgumi variációját az Invisibobble-nak már ismerjük, de a csak igazi ÚJDONSÁG! Így viseld csinosan és trendin! Plusz egy érv mellette!


Szinte már mindenkinek van Invisibobble hajgumija, és ez nem is csoda, hiszen nagyon szerethető, könnyű használni, még azoknak is, akiknek vékony szálú a hajuk. Kis copf, nagy copf, az Invisibobble mindig jól tart.
Ráadásul kíméli a hajszálakat, mert a felülete extrán sima, a haj nem tud beleakadni. Rugalmassága miatt viszont tökéletesen megtartja a hajszálakat. 
De nem mindenki szeretne hajgumit viselni. És az ő számukra lesz igazi kedvenc az Invisibobble Waver, mert jön a hajcsat variáció.

Az alapanyag ugyan az! Viszont sokkal többféle fizura készíthető vele, akár csak normál hajcsatok esetében.
A frizurán túl a kinézete is kreatív! A pici hullámok éppen csak látszanak majd a hajban, amitől a hajcsat elegáns megjelenést kölcsönöz.
Mekkora a mérete?
A hajcsat nem is olyan hosszú, mindösszesen akkora, mint körülbelül kisujjunk hossza.
Milyen színekben?

Barna és áttetsző anyagból készülnek az Invisibobble Waver termékek, így mindenki megtalálhatja a hajszínéhez illőt, jobban mondva, áttetsző esetén a saját hajszínét.

Könnyű kinyitni és bezárni is! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat