18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Bikini fotók – 5 trükk, hogy KARCSÚBBNAK nézz KI!

Megosztás
Szépség

Amikor nincsen idő az edzőteremre és a diétára sem.. Mégsem telhet el úgy a nyár, hogy ne készüljenek fotók rólunk! Semmi baj, megmutatjuk, milyen helyzetekben érdemes a fotókat elkészíteni, hogy karcsúbbnak tűnjünk.


Ki szeretne éveken keresztül előnytelen képeket nézegetni magáról? Senki.
Ki érzi úgy, hogy már nincsen idő az edzőterembe lemenni vagy diétába kezdeni, mert pár nap múlva fel kell, jobban mondva lehet venni a fürdőruhát, ám van mit takargatni?
Egy kattintás, és megáll az idő.
Strandon, medence szélén, egy koktél bárban, a vízben gumimatracon, mindenhol készülhet fotó rólunk, és jó lenne, ha arra szívesen és büszkén néznénk rá, de még jobb, ha ugyan így mutatnánk meg másoknak, posztolhatnánk ki a közösségi médiában.

Minden lehetőségünk megvan erre még akkor is, ha nem rendelkezünk darázs derékkal, van mit takargatni.
Oké, ne mutassuk meg!
Tippek testhelyzetekhez, melyekben garantáltan soványabbnak tűnünk majd a fényképeken.

Kifeszített test hátra dőlve

Különösen azoknak a nőknek ajánlott, akik tartása nem egyenes. Ezen túlmenően a hasat és karokat kifeszíti ez a testhelyzet, így azok sokkal ívesebbek lesznek a fényképeken.


Dekoltázs hangsúlyozása

Ajánlott lehet azok számára, akik elfednék a fotókon hasukat, lábukat. Jó pozíció lehet erre egy koktél bár, ahol az asztal nem engedi látni azt, amit mi nem szeretnénk. Húzzuk ki magunkat, vállunkat húzzuk hátra, mert így a nyaki izmok és a kulcscsont is előnyösebben látszik. Sose nézzünk teljesen szembe a kamerával! Fejünket enyhén fordítsuk félre. Ebből a helyzetből visszapillanthatunk a kamera lencséjébe.


Hasi és fekvő helyzet

A legjobb pozíció azok számára, akik nem szeretnék hasukat megmutatni. Ráadásul maga a testhelyzet nagyon szexi, akár nyugágyon feküdve, vagy a tengerparti homokba leheveredve. Karunkkal támasszuk meg magunkat, fejünket billentsük meg picit, lábszárunkat emeljük fel. Egy jó napszemüveg szintén sokat adhat a fotóhoz.

Fénykép készítése felülről

Nyugágyon, matracon, a fentről készített képek minden esetben előnyös kinézetet kölcsönöznek annak, akiről a kép készül. Mert! A karok, a felsőtest és még a lábaink is optikailag hosszabbnak, kecsesebbnek tűnnek majd a fotón.

Játssz a csípőddel

Húzzuk ki magunkat, emeljük fel karunkat tarkónkhoz, és csípőnket toljuk ki picit oldalra. Ez a pozíció kiváló sziluettet eredményez majd a fotón.
Lábainkat keresztezhetjük is, de fel is emelhetjük, mintha fellépnénk egy magasabb lépcsőn. Ebben a pozícióban egészen sokat el is időzhetünk, mert nem kényelmetlen, így van lehetőség kivárni, amíg a tökéletes kép elkészül.

Előnyös testhelyzetek nyári fotókhoz
Kattints a képre és megnyílik a galéria

Fontos!

Stílusos fürdőruhák közül válogathatunk ebben a szezonban is, és külön jó hír, hogy a tervezők már nem csak az S-XS-es méretű nőkre gondoltak. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat