18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. május 18. Skorpió Telihold és Tízmilliószoros nap – Sorsfordító Telihold!

Megosztás
Asztrológia

Az áprilisi Telihold a Skorpió jegyében igen intenzív, átalakító energiákkal érkezik, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen egyben Tízmilliószoros nap is lesz.


A Skorpió jegyének jellemzője, hogy a mélységek felé hatol, így segítségével nagyon mélyen elnyomott tudattalan minták, traumák kerülhetnek felszínre. 


Ezek a tudattalan lelki sérülések, minták negatívan befolyásolhatják belső hitünket, kétségeket keltve bennünk. Ha ösztönösen éljük életünket, sodródunk az eseményekkel, akkor ezek az emlékek és a hozzájuk kapcsolódó érzelmek irányításuk alatt tartanak, megakadályozva lelki szabadságunkat. 


Ehhez csatlakozik még a megtisztulásunkat segítő sorsikus támogatás, ami igen nagy mélységekből hozza felszínre az akadályozó meggyőződéseinket, lelki sérüléseinket. A Telihold és az azt követő időszak mindig a megtisztulásról, elengedésről szól, ami most lelki szintű és generációkon átívelő mintáinkat, lelki sérüléseinket érinti. Ennek megfelelően egyszerre érezhetünk érzelmi síkon erős belső feszültséget, ugyanakkor a fizikai tüneteink is felerősödhetnek. 

A Skorpió jegyéhez tartozik a vastagbél, a nemi szervek, és a végbéllel kapcsolatos problémák. Ugyanakkor szintén ide tartozó testi tünet bármilyen fekélyes, gennyes kiütés, gyulladás is.
Lelki szinten a depresszív hangulat, a szeretetlenség érzése, a veszteségektől való félelem, pesszimizmus.

Mind a lelki, mind a fizikai tünetek abban akarnak segíteni, hogy rájöjjünk arra, mihez ragaszkodunk túlzottan, mit nem tudunk elengedni, vagy veszteségeinkből megemészteni. A Telihold munkájának nagy segítője az időszakban látszólagos hátráló mozgást két sorsbolygó (Szaturnusz, Jupiter) és a szaturnuszi energiákhoz csatlakozó szintén hátráló Plútó bolygó és a Leszálló Holdcsomópont. 

Ezek az energiák támogatnak bennünket abban, hogy valódi lelki mélységekig hatoljunk, megnyitva ezzel tudattalanunk és lelkünk eddig még zárva maradó ajtaját. 

Segítségével szembe tudunk nézni a problémák gyökereivel, elfojtott lelki sérülésekkel, generációs mintákkal és megtalálhatjuk a feldolgozás módját, megoldását. Belső munkánk során elkerülhetetlenül kerülnek felszínre a lelki problémáinkkal kapcsolatos belső vívódásaink és meg nem válaszolt kérdéseink.

Ahogy mindig most is írok nektek segítő kérdéseket ahhoz, hogy könnyebben menjen az elengedés, átalakulás időszaka. Használjátok ki most ezt a segítő időszakot önelemzésre, változásra.
- Tisztán látjátok már milyen örökölt meggyőződésmintákhoz ragaszkodtok? Azokra gondoljatok itt, amivel saját jó érzéseteket akadályozzátok, és amiről egyébként tudjátok, hogy megnehezíti az életeteket, de a kötelességtudat elnyomja lelketek szavát. 

- Gondoljátok végig, hogy valóban szeretitek e magatokat? Milyen kritikák fogalmazódnak meg bennetek önmagatokkal szemben? És végül gondoljátok át kiben mit kritizáltok? Aztán gondoljatok arra, hogy ami másokban zavar az bennetek is megjelenik, csak nem akartok tudomást venni róla. Mindaddig, míg ezeket a nem kedvelt jellemzőket nem fogadjátok el, addig kapcsolataitokat fogják nehezíteni. 

- Amennyiben úgy érzitek, hogy mások nem szeretnek, nem kapjátok meg a valódi odafigyelést, akkor gondolkozzatok azon, hogy vajon ti odafigyeltek magatokra? Pihentek, amikor fáradtak vagytok? Megajándékozzátok magatokat élményekkel? A nem fér bele az időmbe, nem kifogás!

- Panaszkodtok még? Azt ugye tudjátok, hogy mindaddig, amíg az életetek negatívumairól beszéltek azt erősítitek? Nem beszélve arról, hogy ezzel a szegény én állapottal, saját jóérzéseiteket is meggátoljátok! Engedjétek el a panaszkodást, és ha valakivel beszélgetni kezdtek, akkor életetek jó oldaláról meséljetek. Ezzel egyre jobbá fog válni életetek és ti magatok is egyre erősebbé és boldogabbá váltok.

- Amikor a bőségre gondoltok, akkor hálát, félelmet vagy a hiányt érzitek? Mindaddig, míg nem a hála jelenik meg mindazért amitek van, addig a hiánynak és a veszteségeknek adtok energiát, ami nem a bőség felé vezető út. Engedjétek el a félelmeket, és a bőség máris áramlani kezd felétek!- Tisztán látjátok már milyen eszközökkel tudtok sikeresek és boldogok lenni a mindennapokban? Ismeritek a valós adottságaitokat? Ahhoz, hogy elfogadjátok saját tökéletességeteket, ismernetek kell a bennetek lévő lehetőségeket és azt kell kibontakoztatnotok, abban kell fejlődnötök. Sosem mások elvárásai, mások siker elképzelései szerint kell életeteket alakítani, hanem aszerint, hogy mitől érzitek magatokat boldognak! Amikor máshoz méritek magatokat, az csak kétségeket, kishitűséget és feladást hoz életetekben.

- Ha kishitűek vagytok, miért nem tudjátok elengedni a kételkedéseiteket? Miért nem bíztok magatokban? Mit gondoltok, mi hiányzik belőletek?

- Gondoljátok végig azt is, hogy miért veszitek át mások terheit? Mert így érzitek magatokat fontosnak, nélkülözhetetlennek, értékesnek?

- Veszteségtől való félelmetekben mivel akarjátok bebiztosítani magatokat? Milyen mondatok futnak ilyenkor ösztönösen a fejetekben? Nem lehet, hogy ezek otthon hallott minták? Szabadulj meg azoktól, amik korlátozzák lelked egyensúlyát!

Szánjatok időt magatokra, könnyítsetek terheiteken, hiszen csodálatosak vagytok és mindenki megérdemli, hogy feltétel nélkül szeressék!


Sikeres lelki megtisztulást kívánok mindenkinek!

2019 május 18. Telihold varázslat – Sorsfordító Varázslat a Víz és a Tízmilliószoros nap mágikus erejével

Dudás Mária
06304515002

Változz velem! Nyári Varázslatos Női elvonulás

Angyali üzenetek minden napra


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat