18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 május 18. Telihold varázslat – Sorsfordító Varázslat a Víz és a Tízmilliószoros nap mágikus erejével

Megosztás
Asztrológia

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen egyben Tízmilliószoros nap is van. Ehhez csatlakozik a titokzatos Skorpió jegyében ránk köszöntő Telihold, amivel egy újabb elengedős, megtisztulós időszak kezdődik.


Ismét önvizsgálatot kell tartanunk, mik azok a lelki terhek, elfojtások, amihez még mindig ragaszkodunk, és amik miatt nem tudunk önmagunk lenni, elakadva is érezzük magunkat.
Az egyesített energiák elsöprő változásokat hozhatnak életetekben. Az éjszakai Skorpió jegyében álló Telihold, ami már másnap hajnalban egyesül a Nyilas jegy energiájával, biztosítja azt a hitet és rálátást, ami segíti az elengedés megvalósulását. A részleteket elolvashatjátok a Teliholdról szóló írásomban.Telihold napjának megsokszorozódott energiát érdemes kihasználni lelki újjászületésünk érdekében, így javaslom, használjátok ki a lehetőséget és végezzétek el este, minél később, a Telihold varázslatot.

Aki ültetett Újholdkor vágyvirágot, az napközben nézze meg, hogy hogyan fejlődnek a virágok? A problémás virágok utalnak a problémás területekre, így azokat kiemelten vizsgáljátok meg, mi lehet a baj? Milyen lelki beidegződésekkel, sértettséggel, szeretetlenség érzésével gyengítitek teremtő képességeteket?Telihold estéjén végezzétek el a szokásos szertartást:
Az esti varázslat előtt készítsétek el a listát mindazon dolgokról, amiket szeretnétek elengedni, megváltoztatni, mindazt ami béklyóban tart benneteket. Egy kancsó vízbe helyezzetek bele rózsakvarc és hegyi kristály ásványt, hogy a varázslat alatt elkészüljön a szeretet mindent megtisztító vize.Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. 

Az elengedéshez használjatok speciális ujjtartást. 

A méregtelenítő mudra hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy a felírt lelki meggyőződésektől, ragaszkodásoktól, veszteségtől való félelemtől könnyebben megszabaduljatok. 

A hüvelykujjatokat tegyétek a gyűrűsujj harmadik percének belső oldalára, így máris működésbe lép a méregtelenítő mudra. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.Gondolatban lássátok magatokat egy éppen csak pislákoló tábortűz mellett. Ezután hívjátok magatok mellé az elengedést segítő Angyalokat. Kérjétek meg őket, hogy alkossanak gyógyító kört, és álljatok ennek a szeretetben tündöklő körnek a közepébe. 

Lássátok, ahogy az Angyalok csodálatos fehér fényben tündöklő energiája eggyé válik és körbe vesz benneteket. A tábortűz is egyre magasabb lánggal ég, lángja már szinte elér az égig, miközben átforrósítja a körülötte lévő földet és levegőt is. 

Amikor már elég nagy a tűz akkor lépjetek közelebb és dobjátok be a tűzbe a listát, mindazon fájdalomról, régi tapasztalatról, amitől most szabadulnátok. A lista egy pillanat alatt füstté válik és a tűz lángján keresztül távozik az Univerzális szeretetforrásba, megtisztítva ezzel lelketeket a terhektől. Gondolatban álljatok még az angyali szeretetkörben és várjátok meg, amíg a tűz lángjai elcsendesednek, majd már csak pislákolni kezdenek. 

Ekkor az Angyalok által alkotott kör szétválik, és ahogy felnéztek látjátok, hogy egy csodálatos vízesés körvonala rajzolódik ki. Az Angyalok kézen fognak és odakísérnek benneteket.

Lépjetek most be a szeretet csodálatos, tisztító hatású vízesése alá, és hagyjátok, hogy vize teljesen megtisztítson benneteket minden korlátozó meggyőződésetektől. 

Amikor úgy érzitek megtisztultatok, lépjetek ki a vízesés alól, és búcsúzzatok el az Angyaloktól.

Most már csak magatok vagytok, de még sem érzitek magatokat egyedül, elhagyatottan, hiszen az Angyali szeretet minden porcikátokat átjárta, erővel töltött fel benneteket.Ezután képzeljétek el, ahogy a Hold felől egy óriás égi porszívó nyúlik a Föld felé és az egész hamukupacot egy pillanat alatt felszippantja. Amikor már a hamu teljesen eltűnt, az égi porszívó eltűnik és egy gyönyörű fénynyaláb közeledik felétek. 

A fénynyaláb közben eléri a fejtetőtöket, a korona csakrátokon keresztül eláraszt benneteket áldásaival és szeretetével. Érzitek ahogy a fény végig halad egész testeteken, egészen a lábujjaitokig, majd tovább halad a föld középpontja felé egyesíti energiáját a föld energiájával, majd visszatér a talpatokon keresztül, feltölti minden porcikátokat az ég és a föld egyesített energiájával. Érzitek, ahogy a szeretet fénye belső tüzeteket is lángra gyújtja. 

Már nem féltek semmitől, legyőzhetetlennek és bármire képesnek érzitek magatokat! Váljatok eggyé az érzéssel, élvezzétek a pillanat varázsát.


Még üljetek egy kicsit csendesen, ebben a nyugodt és megkönnyebbült állapotban, élvezzétek a boldogságot, ami átjár legbelül, és amitől lelketek szinte szárnyal.

Ezután nyissátok ki a szemeteket és itt a fizikai létben is égessétek el a listátokat, majd öntsétek rá a hamura a szeretettel feltöltött vizeteket, majd szórjatok rá földet. Így a négy elem egyesített energiája a Telihold és a Tízmilliószoros energiákkal eggyé válva csodálatos megtisztulást hoz életetekbe.Amennyiben úgy érzitek, hogy vannak olyan ragaszkodásaid, amiktől nehezebb elszakadnotok, ismételjétek meg a vizualizációt az elkövetkező két hétben, akár minden nap. Mindaddig, amíg semmilyen rossz érzés nem jelenik meg bennetek a vizualizáció alatt.

Fontos, hogy a negatív gondolatok helyét feltöltsétek pozitív megerősítésekkel (hiszen Tízmilliószoros nap van), ezért ebben a szeretettel teli állapotban készítsetek egy másik listát, amire a pozitív megerősítéseket írjátok. Ez utóbbi listát jó, ha naponta többször elolvassátok, de legalább akkor nézzetek rá, amikor kételkedtek magatokban.

Írok pár példát a pozitív megerősítésekre:
- Biztonságban vagyok az életem minden pillanatában!
- Bármire képes vagyok!
- Feltétel nélkül szerethető vagyok!
- Megérdemlem a boldogságot és a bőséget!A pozitív megerősítéseket tartalmazó listát kitehetitek egy jól látható helyre ahol sokszor látjátok. Akár a fürdőszobai tükörre is tehetitek, így egyfelől minden alkalommal, amikor belenéztek, a lista is szembe néz veletek, másfelől elmétek a pozitív állítást összeköti a képpel, ami visszanéz a tükörből, vagyis önmagatokkal. 

Amikor belenéztek saját szemetekbe, akkor a megerősítéssel lelketek is eggyé válik, és megjelenik a pozitív érzés is a gondolat mellé.

A pozitív megerősítésekhez is használhattok mudrát, ami segíti az elme „újraprogramozását”. 

Egyik ilyen a Föld-mudra, ami a gyökércsakra energiájára hat, segít abban, hogy kitartóak legyetek, és magabiztosak. Mindkét kezeteken könnyedén nyomjátok össze a hüvelyk és gyűrűsujjak hegyét. A többi ujjatokat nyújtsátok ki. Amíg tartjátok a mudrát, mondjátok ki hangosan dicsérő szavakat önmagatokról.


Varázslatos Teliholdat kívánok mindenkinek!

2019. május 18. Skorpió Telihold és Tízmilliószoros nap - Sorsfordító Telihold!


Dudás Mária asztrológus, életvezetési és párkapcsolati tanácsadó
06304515002

Változz velem! Nyári Varázslatos Női elvonulás

Angyali üzenetek minden napra


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat