18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Száraz sampon VOLUMEN növelőként – Így használd!

Megosztás
Szépség

Használsz száraz sampont? Tudtad, hogy nem csak hajad tisztítására jó? Így használható a száraz sampon hajdúsítóként!


Nem mindegy, a nap mely szakában használjuk a száraz samont!
A száraz sampont vagy szereti valaki, vagy nem, köztes állapot nincsen.
Akik nem szeretik a száraz sampont, nagy valószínűséggel az váltotta ki náluk az ellenszenvet, hogy a fehér por, különösen sötét hajon sokáig látható, és szinte úgy tűnik, mintha korpás lenne a haj.
Ez teljesen megérhető indok, hogy ne szeressük a száraz sampont. Valóban alaposan át kell törölni utána hajunkat, hogy maradéktalanul eltűnjenek a fehér maradványok.

A száraz sampon VOLUMEN növelőként!

2in1


Egyik tipp azoknak, akik nem érnek rá sok időt tölteni a száraz sampon maradványainak eltávolítására:
A száraz sampont érdemes lefekvés előtt alkalmazni, a hajat és fejbőrt alaposan áttörölni, majd lefeküdni aludni.

Mi történik éjszaka?

A haj ahogyan súrlódik az ágynemű egy teljes éjszakán át, teljesen megtisztul a száraz sampon maradványaitól. Reggel, mire felkelünk, már csak a tiszta és friss hajszálakat látjuk majd.

Mindezeken túl érdemes tudni, hogy a száraz sampon nem csak a haj tisztítására alkalmas, hanem volumen növelésben is szuper hatékony!
Különösen a vékony hajszállal rendelkezők figyeljenek! Akár hajmosást követő napon is alkalmazható a száraz sampon, mert egy éjszaka leforgása alatt a hajat optikailag dúsabbá varázsolja. Érdemes kipróbálni!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat