18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 3 FÉRFI csillagjegy nem jelentkezik többé az ELSŐ alkalom UTÁN - Nagy az esély rá!

Megosztás
Tipológia

Azt gondolnád, hogy minden rendben az első együtt töltött este után. És derült égből Polly-ként egyszer csak nem jelentkezik többé. Különösen a következő 3 csillagjegyhez tartozó férfi típussal vigyázz!


Magadra maradsz a gondolataiddal, legfőképpen a rakatnyi kérdéssel a fejedben, amikor az első éjszaka után a férfi eltűnik egyik pillanatról a másikra.

Miért? Mit csináltam rosszul? Teszed fel a kérdéseket…

Nos vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet megérteni! És talán nem is kell!
Főleg, ha tudjuk, hogy csillagjegyeik szerint a férfiak is viszonylag jól kiismerhetők.
Ne csodálkozz tehát, ha a következő 3 csillagjegyhez tartozó férfi eltűnik szó nélkül életedből.

És akkor a magyarázat!


Ikrek
Az Ikrek férfit nagyon nehéz elkötelezni, amint erős kötődést érez a nő részéről, hamar menekülőre fogja. És, ha még ez nem lenne elég, akkor imádja a nőket, és könnyen elképzelhető, hogy melletted még másik kettőnek is csapja a szelet. Az Ikrek férfi nem a hűségéről híres.
Hogyan lehet az Ikrek férfit megfogni? Már, ha akarod! Légy mindig kiszámíthatatlan, légy elérhetetlen, és ne hajts fejet előtte. Roppant erős személyiség, ezért ez nem lesz könnyű.

Szűz
A Szűz jegyben született férfi nem az érzelmi kifejezések terén erős. Amint mélyebb lelki kötődése lenne a nőhöz, nagy az esélye annak, hogy inkább szó nélkül eltűnik. Nem válaszol az üzenetekre, nem veszi fel a telefont.

Lapozz tovább és nézd meg a harmadik férfi csillagjegyet is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat