18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a csillagjegyek lesznek mindig rossz férfiakba szerelmesek – Te mennyire vagy szerencsés SZERELMES típus?

Megosztás
Tipológia

Szerencsés szerelmes típus? Van ilyen is! És van olyan is, aki mindig rossz férfiba lesz szerelmes. Mely csillagjegyek ezek?


Várakozással és bizakodóan lépünk általában egy kapcsolatba, de ez azonban nem mindenkinek teljesíti be álmait.
Vannak nők, akik szinte mindig rosszul választanak.
A magyarázat egyik oldalról megközelítve lehet a személyiség, ami nem igazán tagadható meg, és az egyes csillagjegyek tipikus jegyekkel rendelkeznek. Éppen ezért létezik, hogy vannak köztük olyanok, melyek az átlagnál is szerencsétlenebbek párválasztás területén.

Csillagjegyek, akik mindig rossz férfiba lesznek szerelmesek

Te köztük vagy?

Magyarázatot is kaphatsz, miért vagy szerencsétlen típus a párválasztásban…

Nyilas
A Nyilas igazi optimista személyiség, és úgy gondolja, minden lehetséges. Ez kifejezetten jó tulajdonság, azonban a szerelemben koránt sem annyira szerencsés. Szeretne szerelmes lenni, ezért sokszor észre sem veszi a figyelmeztető jeleket. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy sokáig nem lehet megtéveszteni, így aztán le is zárja a kapcsolatot és tovább lép.


Skorpió
A Skorpió nagyon kitartó és türelmes tud lenni, és sajnos, amint beleszeret a férfiba, mindent meg akar tenni a kapcsolatuk boldogságáért. Ezt nagyon sok férfi szívesen veszi, miközben a Skorpió szinte semmit nem kap viszonzásként. Éppen ez az oka annak, hogy a Skorpiók úgy érzik, mindig a rossz férfiba lesznek szerelmesek.

Lapozz tovább és nézd meg a harmadik csillagjegyet is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat