18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 3 csillagjegy néz ki IDŐSEBBNEK, mint valójában

Megosztás
Tipológia

Vannak emberek, akik sokkal idősebbnek néznek ki, mint valójában. Ez nem túl jó hír, hogy ez a kisugárzásuk miatt van, amin lehet VÁLTOZTATNI! Kisugárzás és a csillagjegyek kéz a kézben járnak, ezért jól behatárolható, mely csillagjegyeknek érdemes odafigyelniük magukra…


3 csillagjegy, akik idősebbnek tűnnek koruknál

Vajon TE köztük vagy?

Halak
A Halk jegy szülötte a bölcsességéről és alkalmazkodóképességéről híres, nagyon sok barátja van, ami nem csoda, hiszen roppant segítőkész személyiség.
Mindemellett a Halak kifejezetten érzelmes alkat, és éppen ez az oka annak, hogy idősebbnek tűnnek valódi koruknál. A magas érzelmi töltöttség azonban kiül arcára.

Vízöntő
A Vízöntő jegyben született embereknek gyakran van egy régmúltra visszanyúló lelki oldala is. Nagyon szereti az állandóságot és kiszámíthatóságot, ez azonban igen megterhelő számára tudat alatt. Továbbá a Vízöntő egy kreatív személyiség is egyben, ami miatt nagyon pozitív hatással van környezetére. Szinte olyan, mintha meghasonulna önmagával. Ez lehet az oka annak, hogy a Vízöntő is azok közé tartozik, akik koruknál idősebbnek tűnnek. Szellemei szinten is jóval magasabban áll, mint a korabeliek, ami jó hír! 

Lapozz tovább és nézd meg a harmadik csillagjegyet is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat