18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Aki ezeket megteszi ÉRTED – Ő az IGAZI lelki társad!

Megosztás
Női lélek

Mindenki olyan társat szeretne, akire mindig számíthat és támaszkodhat. Aki képes elmondani azt is, ha valami butaságot csinálunk. Akit érdekel, mi milyenek vagyunk valójában, és úgy tud elfogadni minket, amilyenek igazán vagyunk.


Honnan tudhatom, hogy az ő az igazi lelki társam?
Olyan párt szeretnénk, aki egyben a legjobb barátunk is! Lelki társ nem csak párkapcsolatban létezik, hanem barátságban is, de, ha egy nőről és férfiről beszélünk, akkor bizony a határvonal elég vékony. Lehet ez lenne maga a szerelem?
Létezhet, hogy a kettő ugyan az?
Nehéz lenne erre válaszolni, de a következő cselekedetek és jellemvonások segíthetnek az érzelmek útvesztőjében. 


Aki ezt az 5 dolgot megteszi ÉRTED, akkor Ő a lelki társad!


Feltétel nélkül szeret téged
Akik között a kapcsolat nagyon erős, nem számít, mennyi időnként látják egymást. A két szív mindig kapcsolatban áll egymással, és mindent ott lehet folytatni, ahol legutóbb abbahagytuk.

Nem lehet becsapni őt

Hiába próbáljuk palástolni, hogy szomorúak vagyunk, valami nyomja lelkünket, ő átlát rajtunk. Felismeri, amikor valami megterhel bennünket, és nem spórolva az idővel, beszélgetést kezdeményez. Megnyugtat, hogy minden rendben lesz!

Ő hisz benned!
Még akkor is hisz bennünk, amikor mi saját magunkban már nem.
Lelkesen kommentálja bármilyen cselekedetünket, biztat, és támogat, hogy elérhessük célunkat. Soha nem próbálna megváltoztatni minket. Még akkor mellettünk áll, amikor valamit elrontunk, és segít helyrehozni a hibát. Ő nem az, aki egyhamar bedobja a törölközőt.

A magánéleted fontos neki
Nem nyaggat, hogy megtudja titkainkat, türelmesen vár, amíg mi magunktól kezdeményezünk beszélgetést, hogy bevezessük egy igen rejtélyes világba, amit magánéletnek hívnak. Tiszteletben tartja, hogy nem minden témát fogunk azonnal a nyakába zúdítani, és ezt nem is várja el.

Büszke rád!
A lelki társ az, aki ismeri félelmeinket, gyengeségeinket és erősségeinket is.
Társ a sikerekben és kudarcokban is, átlátja és értékeli, hogy milyen út vezetett a sikereinkig.
Ezek mind együtt tehetik lehetővé, hogy az út végén, később visszaemlékezve rá, csodálatos pillanatok maradjanak hátra bennünk. Mellette lehetséges, hogy igaz legyen a mondás: Az idő mindent megszépít!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat