18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

8 barátnő, akiket JOBB, ha mellőzöl magad mellől!

Megosztás
Tipológia

A barátság és a barátnők csodálatos dolog mindenki életében, de mint tudjuk, nem minden barátnő nevezhető IGAZ barátnak. Ezekre a jelekre figyelj!


Kiket érdemes mellőznünk magunk mellől, ha barátnőről van szó?
A következő 8 jellemvonással sajnos már mindegyikünk találkozhatott, de nem árt az ismétlés és következetesség. 


Amikor jó barátságban vagyunk barátnőnkkel, éppen olyan nehéz rossz tulajdonságait észre venni, mint egy például egy párkapcsolatban, amiben, ha benne vagyunk nem tudunk objektívek maradni. 

Ezért jó, ha a következő tulajdonságokra, viselkedésmintákra különös figyelmet fordítunk, és előbb lépünk, mint a baj megtörténne.

Ők lehetnek azok, akik nem segítik életünket, hanem éppen, hogy nehezítik!


Természetesen a következő példák sarkítottak, de a sorok között mindenki megtalálja majd a lényeget, és a rá vonatkozókat.
Érdemes elgondolkodni!

Barátnő, akik hanyagol, amikor éppen van párja… Még rosszabb, ha a hátad mögött még ócsárol is téged, miközben a szemedbe belemosolyog.


Barátnő, aki sosincsen ott, amikor neked szükséged lenne rá… Egy igaz barátnő mindig rád ér, amikor nagyon szükséged van rá…


Barátnő, aki mindig féltékeny. Nem csak jelenlegi párodra, hanem akár az egész életedre, kinézetedre….


Barátnő, aki hazudik neked. Teljesen mindegy milyen okból! Barátságban nincsen kegyes hazugság sem!

Barátnő, aki mindig csak magáról beszél… Kérdezni szinte nem is tud, mert azt csak az tud, aki ismer téged, és érdekli, mi van veled…

Barátnő, aki elveszi párodat, és mindegy, hogy esetleg már nem vagytok együtt. A volt barát tabu!

Barátnő, aki mindig elkésik!

Barátnő, akinek gonosz pillanatai is vannak. Mindegy, hogy irányodba vagy más irányába!

Egyet érdemes megtanulni! Az emberek megváltozni nem tudnak, csiszolódni lehet, és kell is, de, ha valakinek alap jellemvonásival van baj, az sosem fog tudni megváltozni. Hiába tartjuk mi esetlegesen legjobb barátnőnknek, a szög mindig ki fog bújni a zsákból és mi megsérülhetünk. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat