18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hansi-mudra - Izomgörcsök, húgyúti betegségek, neuropátiás fájdalom, keringési zavarok esetén is használható

Megosztás
Egészség

Ez a mudra hosszú távon segít az egészség megőrzésében;izomgörcsök, húgyúti betegségek, neuropátiás fájdalom, keringési zavarok esetén is használható: Hansi-mudra - Tanuld meg az alkalmazását!Kéztartás

A jobb hüvelyk-,mutató-,középső-és gyűrűsujj hegye összeér. A kisujj egyenesen kinyújtva.
 Kezeit köldök előtt tartsa (mindkét kézzel is végezhető)! 5 percig végezze napi 2-3 alkalommal, közben 2 percig rezegtesse a mantrát! 

Mantra:

lríli;

így rezegtesse:

llrrííllii.

Hatása a fizikai világban: 

jólét.

Testi hatása:

Egészségmegőrzés; különböző szexuális diszfunkciók, izomgörcsök, húgyúti betegségek, neuropátiás fájdalom, keringési zavarok esetén hasznos.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok:

Öröm, lelki megvalósítás, szeretet-központúság, teljesség érzése, bölcsesség, gyors észjárás, gyakorlati érzék, mentális érettség, motivációs erő.

Késmárki László

Késmárki László:A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.

A mudrák TITKOS Kódja
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés