18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. május 5. Bika Újhold – Vágyaink szerinti új kezdet teremtése

Megosztás
Asztrológia

A májusi Újhold a földies Bika jegyében köszönt ránk megsokszorozódott energiájával. A változások időszakában szinte ajándék ez az új kezdeteket és gyakorlati megvalósulást hozó holdas energia.


Mivel a hónap az erőteljes változásokról szól, ezért ezen a napon az Újhold varázslat vágy virágosláda készítése lesz, amibe most vágyainkat szimbolizáló virágokat ültetjük el. A varázslatról olvashattok az erről szóló írásomban.

Ezeket a vágyakat, a változáshoz szükséges meggyőződéseket, saját erőnk használatát most a komfortzónánkba kell igyekeznünk beépíteni. 


Ez azért is fontos, hogy a változások ne lemondásokat hozzanak, hanem előrelépést saját céljaink megvalósításában. A tudatosságnak köszönhetően elszakadhatunk a rutintól, amiket a régi, elavult meggyőződések vezérelnek, és új rutinokat alakíthatunk ki magunk számára. 


Ehhez kaptuk most segítségül a földies Újholdat, a Bika jegyében, támogatva azt, hogy megtegyük az első lépéseket, és olyan biztonságot építsünk ki magunknak, amiben nem csak fizikailag és szellemileg, hanem lelkileg is otthon érezzük magunkat.

Biztonság és pozitív beállítottság

Ez a biztonság, és pozitív beállítottság hozza majd el azokat a lehetőségeket, amik a vágyaink eléréséhez szükségesek.

Ahogy már a havi horoszkópban olvashattátok, egy átmeneti időszakban vagyunk, ami valóban erősítheti a bizonytalanság érzését, de ez egy szükségszerű átalakulás, nem nagyon tudunk már ellenállni a változásoknak. 

A hatások egyenlőre csak figyelmeztetnek arra, hogy most már nem lehet akarással előrelépni, ár ellenében haladni utunkon. Illetve lehet, de nem nagyon éri meg fölösleges nyűgöket a nyakunkba venni. Határozottan kell lépnünk, türelmesnek lennünk, és kitartónak a megvalósításban.Tehát most álljatok meg egy pillanatra, és gondoljátok át életeteket!

Kérdések
Hol van az a terület, ami csak szenvedést hoz és egyre nyomasztóbb számotokra? 
Ami már nagyon idegesítő és boldogtalanságot okoz? 
Amennyiben megtaláltátok, akkor most gondoljátok végig mit tehettek azért, hogy változzon ez a helyzet? 
Mivel tudnátok saját lelki és fizikai biztonságotokat megteremteni? 
Mi az a reális cél, amit nagyon szeretnétek elérni? 
Ezeket írjátok össze vágytáblátokra, vagy ültessétek el vágyvirágosládátokba.

Segítenék nektek egy kis közös gondolkodással.
- Azt már tudjátok, hogy mik azok a meggyőződések, rutinok, elvárások, amin változtatnotok kell. 
El tudjátok képzelni, hogy milyen lesz majd az az élet, amit ti magatok irányítotok? 
Át tudjátok érezni azt a lelki békét, jól eső izgatottságot, amit a megváltozott életetek okoz számotokra? 
És azt is el tudjátok képzelni, hogy a változások nem nehézséget, bizonytalanságot okozva történnek meg? 

Próbáljátok minél többször és minél aprólékosabban átélni ezt az érzést, hinni benne, mert ezek az érzések segítenek abban, hogy a változás mindennapi életetekben önműködően és problémamentesen működjön.


- El tudjátok képzelni azt, hogy ebben a megteremtett vágyatok szerinti életben önmagatok lehettek és bátran kiállhattok elképzeléseitek mellett? 
El tudjátok képzelni azt, hogy mindezt bűntudat nélkül teszitek? 
És el tudjátok azt képzelni, hogy egyáltalán nem kell másoknak megfelelnetek, mert annyira bíztok magatokban és saját szerethetőségetekben?
Amennyiben a kérdések kapcsán bármilyen rossz érzés merül fel bennetek, akkor próbáljatok rájönni arra, mitől féltek? 
Miért nem hiszitek, hogy megérdemeltek egy olyan mesés életet, ami rólatok szól és amiben nem kell súlyos terhekkel élni? 

Aztán lépjetek tovább és gondoljátok végig, mit kell magatokban erősíteni ehhez, és legyen az az egyik vágyvirágotok.


- El tudjátok képzelni, hogy mindamellett, hogy saját érzelmi igényetekre tekintettel vagytok, másokéról is tudtok gondoskodni? 
És mindezt úgy teszitek, hogy nem kell lemondanotok saját igényeitekről? 

Senki nem azért születik

Senki nem azért született, hogy szenvedjen, a nehézségek mindig tanítóink és fejlődésünk segítői. 

Mindaddig amíg ellenük küzdünk, addig energiát adunk neki, és egyre nagyobbra hizlaljuk. Legyetek hálásak azért, amivel már most rendelkeztek és a hála magas szintű rezgése által egyre több csodában lesz részetek. Amennyiben gondban vagytok a hálával, ültessetek hála virágot és hit virágot.Ha végiggondoltátok a kérdéseket, összeírtátok vágyaitokat, és az ahhoz szükséges erőforrásokat, akkor most az a feladat, hogy a gyakorlatban is próbáljátok ki, hogyan működnek. 

Az Újhold utáni időszak feladata, hogy figyeljetek testetek jelzéseire. 

Mivel a sorsbolygó (Szaturnusz) is aktív résztvevője a teremtő időszaknak, ezért minden elakadást, egy bizonyos helyzetbe merevedést azonnal jelezni fog. 

A testi jelzések ilyenkor ízületi, csontproblémák, hát/derék és térdfájdalmak. Ide tartoznak még a szűkületek és a kövesedés is. Lelki szinten a boldogtalanság, a depressziós hangulat az üzenet közvetítője. 

Tehát, ha ezek közül bármit éreztek, akkor gondoljátok végig, miben nem változtattok. Amennyiben nem boldogultok, forduljatok szakértő segítséghez.

Türelem

Legyetek türelmesek magatokkal a változások közepette, mert ez a folyamat olyan, mint amikor egy új tudást próbálunk ki, először kicsit idegen, de ahogy megszoktuk a boldog biztonság érzését, már minden rutinná válik. Ekkor már valóban elhisszük, hogy megérdemeljük ezt a csodát.

Ne felejtsétek, ez a változás hónapja, ami azoknak hoz előrelépést, akik hajlandóak változtatni, vagy már megelőzve az időszakot önként tettek lépéseket és a boldogságot választották.


Mindenkinek csodás újrakezdést kívánok!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat