18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. május 5. Újhold Varázslat – Készítsük el vágy virágosládánkat!

Megosztás
Asztrológia

A százszoros támogató energiákat hozó Újhold a Bika jegyében köszönt ránk. Kimondottan varázslatos hatásokat élhetünk meg, az energiák segítik vágyaink manifesztálását a fizikai síkon. Ennek szimbóluma lesz vágy virágládánk, amit ezen a napon, ha megtehetitek, 8 óra környékén készítsetek el.


A varázslathoz hívjátok segítőül Cordelia Istennőt, aki a tavaszi és nyári virágok, valamint a virágtündérek álomszép istennője. 


Nem kell semmi hókusz-pókusz ahhoz, hogy meghalljon benneteket, elegendő, ha lehunyjátok a szemeteket és elképzelitek, ahogy egy szép tavaszi délutánon tarka virágokkal teli réten álltok vagy sétáltok. Ezután már csak szólítanotok kell a szép Cordelia Istennőt.


Hogyan készítsétek el a mágikus vágy virágládát?
A tavasz beköszöntével szívesen palántázunk, ültetünk, és a mostani Újhold erre remek alkalmat szolgáltat. Tehát ültessetek ezen a napon vágypalántákat egy vágyládába.

Ehhez szükségetek lesz egy általatok megfelelő méretűnek tartott virágládára. Miután vágyaitok megvalósítása a cél, most azt gondoljátok át, hogy ehhez mit kell magatokban erősíteni. Pl. aki úgy érzi,inog az önbizalma, annak az egyik virág legyen az önbizalom virága. Aki úgy érzi, hogy anyagi ügyei zavarosak, ültessen bőség virágot. 

Aki nem hisz eléggé magában, az ültessen hit virágot. Természetesen bármilyen konkrét vágyat is elültettek, aminek van racionális alapja.
Még a varázslat napja előtt vásároljátok meg a virágokat, ami lehet margaréta, napvirág vagy árvácska.

Vágy virágosláda készítése újholdkor

Következő lépésként teremtsetek magatok körül nyugalmat, csendesedjetek el, és csakis az ültetésre koncentráljatok. Szólhat közben lágy relaxációs zene, gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, ami biztosítja, hogy a tér ahol vagytok, védett legyen.

Amennyiben erősíteni szeretnétek a mai nap teremtőenergiáit, úgy jó, ha viseltek ezüst ékszert, és segítőül hívhatjátok az ásványokat is. 

A mai nap energiáinak a holdkő és a rózsakvarc a megfelelő. A varázslathoz készíthettek energetizált locsolóvizet is. Ehhez a holdkőt és a rózsakvarcot rakjátok egy kancsó vízbe, így amíg ültettek a víz átveszi a kövek rezgését.

Amikor úgy érzitek, felkészültetek, akkor kérjétek Cordelia Istennőt és a természet Angyalait, hogy részesítsék áldásukban a földet, amibe a palántákat ültetitek és kérjetek ugyanilyen áldást a növényekre is.


Ezután következik az ültetés
Minden palántánál köszönjétek meg a földnek, hogy befogadja, növekedésében segíti és táplálja. Miközben a földbe helyezitek a növényt, gondoljatok arra, amit szeretnétek megteremteni, amit az a növény képvisel, és köszönjétek meg, hogy életetekben is megvalósult már. 

Ahogy a növény gyökeret ver a talajban, úgy vernek „gyökeret” vágyaitok is a fizikai világotokban.Szépen ültessétek el mindegyik növényt sorjában, ugyanezen módon.

Amikor a palántázás végére értek, mondjatok köszönetet a földnek, Cordelia Istennőnek és a természet Angyalainak, amiért gondoskodó szeretettel védik vágynövényeiteket. Ezután locsoljátok meg a virágokat az energetizált vízzel.

Már csak az utómunkálatok vannak hátra

Minden nap nézegessétek, szeretgessétek vágy ültetvényeteket, látva benne saját vágyaitok virágba borulását. Köszönjétek meg fejlődéseteket, és figyeljétek, hogyan fejlődnek a virágok. 

A növény állapota képet ad majd arról, hogy melyik vágyatok az, amivel esetleg külön is foglalkozni kell, mert a többihez képest nem úgy fejlődik, vagy éppen stagnál a növekedése.


Amikor ilyet tapasztaltok, ne csüggedjetek, csupán gondoljátok át, mi zajlik bennetek ezzel kapcsolatban. Esetleg nem is hiszitek, hogy vágyatok megvalósul? Vagy nem hisztek magatokban? Esetleg félelmek dolgoznak bennetek? Vagy a régi meggyőződések, melyek megakadályoznak, hogy higgyetek a csodákban?

Ezeket kell elengedni, megtisztulni tőle, és a növényetek is egyből új erőre kap!
A növényeket mindig locsolhatjátok energetizált vízzel, ez megint csak segíteni fogja a vágyak manifesztációját.

2019. május 5. Bika Újhold - Vágyaink szerinti új kezdet teremtése

Mindenkinek kívánok csodás teremtő erőt és virágzó vágynövényeket!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Nehezen megy az elengedés, nem történik meg a kedvező változás? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat