18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. április 19. Telihold a Mérleg jegyében – Párkapcsolati blokkok elengedése

Megosztás
Asztrológia

Április Teliholdja a Mérleg jegyében köszönt ránk, de nem sokkal később már egyesíti energiáját a Skorpió jegyének erejével. Telihold napján százszoros energiák segítenek bennünket, így varázslatos megoldásokat hozhatnak el számunkra.


A mostani Telihold feladata, hogy elengedjük mindazt a látott kapcsolati mintát, amit zsigerből hárítunk, amit látva megfogadtuk, hogy velünk ez nem történhet meg. Ennek aztán lehetett az a következménye, hogy értetlenül álltok az előtt, miért nem kopogtat be ajtótokon a szerelem, miért nem találtok rá a számotokra ideális párra.


 
Vagy kapcsolatban élve nem értitek, hogy miért kerültetek hasonló helyzetbe, mint szüleitek, miért nem sikerült elkerülni az alárendelt szerepet, a függőséget, vagy a boldogtalanságot. 

Bár megfogadtátok, hogy ti megőrzitek a szabadságotokat, de mégis belesodródtatok egy olyan kapcsolatba, ahol nem lehettek önmagatok.

Ezek olyan minták, amiktől azt hihetitek, hogy önzőség magatokat előtérbe helyezni, önzőség saját céljaitok érdekében küzdeni, háttérbe szorítva a családi elvárásokat. Akár azt is gondolhatjátok, hogy mindenre igent kell mondanotok, de legalábbis a békesség kedvéért jobb hallgatni. Nehezen állítjátok fel saját határaitokat, nehezen mondotok nemet, félve a szeretet elvesztésétől. 


Fel kell hagyni a megfelelési kényszerrel, a függőséggel és itt az ideje, hogy elhiggyétek, úgy vagytok szerethetőek, ahogy vagytok és meg is érdemlitek azt, hogy párotok vagy a leendő párotok egyenrangú félként legyen társatok. 

Ha bíztok magatokban és abban, hogy egyenrangú társként is megálljátok a helyeteket, akkor a számotokra ideális társ lesz a kísérőtök földi utatokon. De ehhez előbb magatokban kell rendet teremteni, hiszen a társ a ti belső rendezettségetek vagy rendezetlenségetek szerint érkezik hozzátok, vagy bánik veletek. 

Mindig azt fogja visszatükrözni a másik ember, ami benned dolgozik, ahogy te értékeled magad. Ha nem tiszteled magad, akkor nem fognak tisztelni. Ha kritizálod magad, akkor mások is azt teszik majd. 


A Teliholdat megelőző növő holdas időszakban, ha tudatosak voltatok, akkor megtanultátok, hogyan kell feltétel nélkül szeretni magatokat. Most itt az ideje, hogy azt a csodát, ami ti vagytok, megmutassátok a párkapcsolatban is.

Segítek pár kérdéssel, hogy átgondoljátok, mi akadályozza meg a párkapcsolati boldogságot, vagy egyáltalán a pár bevonzását életetekben.

- Először gondoljátok végig, mi nem tetszett Apa/Anya kapcsolatában? 
Kinek a viselkedésétől szerettetek volna teljesen elhatárolódni? 
Nőként hogyan láttad édesanyádat feleségként, anyaként és egyáltalán láttad e nőként? 
És nézd meg saját kapcsolatodat, hogyan bánnak veled? 
Férfiként gondold végig Édesapád milyen mintát mutatott? 
És te hogyan viselkedsz a kapcsolatodban?

- Mit tanultatok az önmegvalósításról és az önzőségről? 
Önző az, aki nem mások elvárása szerint szeretne élni? 
Miért lenne önzőség saját utatokat járni? 
Miért kellene belső szabadságvágyatokat feláldozni azért, mert mások másképp élték az életüket? 
Miért nem mertek nemet mondani, amikor belül tudjátok, hogy meg kellene tennetek?

Azt kell tudatosítani magatokban, hogy nem önzőség olyan dolgokat tenni, olyan munkahelyen dolgozni, olyan párkapcsolatban élni, ami boldogságot okoz.

- Amikor arra gondoltok, amit tenni szeretnétek, azonnal eszetekbe jutnak kötelességeitek? Amikor arra gondoltok, hogy valamin változtatnátok az az első reakciótok, hogy ezt ti nem tehetitek meg? 
Miért gondoljátok, hogy felelőtlenség az, ha szívetek vágyát követitek? 
Miért halogatjátok a döntést saját érdeketekben?

Amikor válaszoltok a kérdésekre, gondoljatok vissza az otthoni mintákra, milyen szülői magatartásforma, elvárás alakította ki ezt bennetek? Ezeken kell változtatnotok, és mindazt, ami korlátoz, elengedni.

- Amikor arra gondoltok, hogy önmegvalósításotok érdekében ki kell lépnetek a biztonságos komfortzónátokból, és ehhez lehet, el kell szakadni a meglévő kapcsolatotoktól, félelmek lesznek úrrá rajtatok? 
Ezek szinte lebénítanak, halogatni kezdetek, majd elcsüggedtek, azt gondolván inkább maradtok, mert ezt már megszoktátok? 
Miért féltek? Mi lehet a legrosszabb, ami történhet?


Engedjétek el félelmeiteket, higgyetek magatokban és engedjétek meg magatoknak a boldogságot! 

Tanuljátok meg félelmek és halogatás nélkül élni az életeteket és követeljétek ki a nektek járó tiszteletet.

- Megtapasztaltátok már a felszabadultság érzését? 
Amikor hisztek abban, hogy nem minden a ti felelősségetek? 
Tudjátok, hogy nem könnyelműség, ha nem görcsöltök rá mindenáron mások problémáinak megoldására? 
Néha még saját gyermekünkkel kapcsolatosan is meg kell állnunk, hogy megoldjuk helyettük a feladataikat. 
Mennyire ismeritek fel a saját feladataitokat és mennyire látjátok meg, ha kötelességtudatból akarjátok más problémáinak megoldását a nyakatokba venni?

Tegyetek rendet a bevállalt feladataitokban és rakjátok le a fölösleges terheket.

- Mennyire befolyásol és térít el saját elképzeléseitektől mások kritikája, rosszallása? 
Miért gondoljátok azt, hogy az ő véleményük az igazság? 
Vajon Ő boldog saját életében? Miért élitek meg kudarcként, ha valami nem sikerül? 
Miért nem gondoljátok azt róla, hogy ez csupán egy lehetőség volt és egy tapasztalattal lettetek gazdagabbak?

A legtöbbször azért félünk a hibázástól, a sikertelenségtől, mert valójában attól félünk, mások erre mit reagálnak. 

Miért van ez? 
Hiszen ők is hibáznak, sőt nekik sem sikerül minden, mennyiben mások tőletek? 
Kitől tanultátok a maximalizmust?
Engedjétek el ezek a félelmeket is, és alakítsátok át magatokban a kudarc fogalmát tapasztalatra.
Amikor a válaszokat keresitek a kérdésekre, akkor minden számotokra nem ideális kapcsolati mintát, félelmet írjatok fel egy papírra, és este a varázslatnál égessétek el. 
A Telihold napjának sokszoros energiái segítenek abban, hogy a papírlap füstté válásához hasonlóan, belőletek is kiégjenek ezek a korlátozó elképzelések és végre egy boldog párkapcsolatban éljetek, amiben egyenrangú társként vesztek részt!


Varázslatos Teliholdas napot kívánok mindenkinek!

Telihold varázslat 2019 április 19– Varázslat a boldog párkapcsolatért

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Májusi női tábor

Angyali üzenetek minden napra


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat