18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Telihold varázslat 2019 április 19– Varázslat a boldog párkapcsolatért

Megosztás
Asztrológia

Az áprilisi Telihold a Mérleg jegyében köszönt ránk, de nem sokkal később már tovahalad a Skorpió jegyébe, így a varázslatnál, már a hozzátartozó, misztikus energiák támogatását is élvezhetjük.


A részleteket elolvashatjátok Teliholdról szóló írásomban. Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el velem a varázslatot. Hívjuk ehhez segítségül a Hold, a Tűz, a Levegő és a Víz energiáját, hogy megszabaduljunk párkapcsolatunk boldogságát akadályozó mintáktól!
A varázslathoz szükségetek lesz: egy zöld színű gyertyára (ha nincs akkor jó a fehér vagy ezüst színű is), és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet, hegyikristályt és jade-t viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál. Ha megtehetitek, akkor a szertartást a szabadban végezzétek el.

A szertartást mindenki elvégezheti, nincs másra szükségetek, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és arra, hogy bízzatok magatokban.


Hogyan végezzétek el a szertartást?

Először gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Jeremiel Arkangyalt, aki segít a változások megvalósításában.Ha felkészültetek, akkor vegyétek elő azt a papírt, amin azok az elengedésre váró kapcsolati minták vannak, amit gyermekkorotokban láttatok szüleitek kapcsolatában, és ami nagyon nem tetszett, mert félelmet, sajnálatot váltott ki belőletek. Mindaz szerepeljen a papíron, amit gyermekként az elutasítást váltotta ki belőletek. Legjobb, ha minden egyes mintát külön papírkára írtok fel. Ha kész vagytok, akkor kezdődhet a varázslat!

Fogjátok meg az egyik papírlapot, és mondjátok ki hangosan:
„Elengedem a ……….(mondjátok ki hangosan a papíron szereplő tételt)…………….
Köszönöm, hogy a bennem lévő belső bölcsesség, a Telihold támogató energiája, és spirituális segítőim segítségével, megtisztultam ettől az energiától létezésem minden szintjén, alfától omegáig, omegától alfáig! Köszönöm!”Ha ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és érezzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből, lássátok, ahogy az elégett papír füstjét Angyali segítőitek átadják az Univerzális szeretetforrásnak. 

Majd ismételjétek meg a varázslatot minden papírlappal, egyenként. Amikor már mind elégett, akkor üljetek még egy kicsit, lecsukott szemmel. Érezzétek, ahogy hirtelen légiessé váltok és egyszer csak egy vízesésnél találjátok magatokat, ahol már várnak benneteket Angyali segítőitek. 

A háttérben ott látjátok Édesanyátokat, Édesapátokat, az ő szüleiket és nagyszüleiket. Köszöntsétek családtagjaitokat és velük együtt lépjetek be a vízesés alá. Hagyjátok, hogy a feltétel nélküli szeretet vízesése által fizikai testetek minden porcikája és aurátok is megtisztuljon, ahogy a családtagjaitok is megtisztulnak általa a generációkon átívelő lelki szintű, hátráltató és boldogtalanságot okozó mintáktól. 

Amikor már úgy érzitek, csak a szeretet dolgozik bennetek, lépjetek ki a vízesés alól és lépjetek be az Angyalok által kialakított szeretetkörbe családtagjaitokkal együtt, hogy segítségükkel feltöltődjetek a fény és a szeretet energiájával, amely támogatótok lesz a változásban és a számotokra ideális társ bevonzásában, vagy a jelenlegi kapcsolatotok magasabb szintre emelésében. Ha úgy érzitek eleget időztetek a körben, köszönjetek el a családtagoktól és segítőitektől és legyetek újra a jelenben. Várjátok meg türelmesen, amíg kedvetek lesz kinyitni a szemeteket. Mivel a Telihold este már a Skorpió jegyében tartózkodik, ezért a hamut egyesítsétek a víz energiájával. Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen negatív érzés nem kapcsolódik hozzá.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

2019. április 19. Telihold a Mérleg jegyében - Párkapcsolati blokkok elengedése

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Májusi női elvonulás tízmilliószoros energiákkal


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat