18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 3 csillagjegy jelentkezik be nagy valószínűséggel az EX-nél

Megosztás
Tipológia

Szakítás után nagy a kísértés, hogy felvegyük a kapcsolatot volt barátunkkal. Vannak azonban csillagjegyek, akik mindenkinél nehezebben tudják türtőztetni magukat, hogy ne írjanak volt barátjuknak. Kik ők? Te írnál neki vagy felhívnád, ha ő nem keres?


Amikor egy kapcsolat véget ér, az mindig fájdalmas. Hirtelen az a személy, aki fontos volt életünkben, eltűnik. Bíztunk benne, szerettük, esetleg szerelmet is éreztünk iránta, és mára már nem része életünknek.
Természetes, ha néha kíváncsiak vagyunk, mit csinál volt barátunk, és vannak esetek, amikor a kíváncsiság arra sarkall, hogy ezt meg is kérdezzük tőle.

Felvenni a kapcsolatot volt barátunkkal….


Mint minden csillagjegy, speciális, és egyedi személyiségjegyekkel rendelkezi, ezért nem meglepő, ha kíváncsiság terén is vannak, akik nem bírják megállni, hogy ne írjanak volt barátjuknak.
A 3 következő csillagjegy nagy valószínűséggel írni fog exének.

Kos
A Kos tele van szenvedéllyel, és teljes mértékben bízik ösztöneiben. Azt is lehet mondani, hogy ő az, aki kifejezetten boldog, ha írhat volt barátjának. Egyszerűen felkapja a telefont, és vagy szöveges üzenetet ír, de az is lehet, hogy felhívja. Nem foglalkozik akkor és ott sem az előnyökkel, sem a hátrányokkal, mi lesz a következmény.
A Kos alkalmas arra, hogy volt barátjával baráti kapcsolatot tartson fenn, semmi esetre sem bosszúálló és haragtartó típus.

Ikrek
Az Ikrek számára semmilyen nehézséget nem jelent, hogy felkeresse volt barátját. Mivel az Ikrek rendkívül kommunikatív, nyitott, és őszintén képes érzéseiről kommunikálni, egyszerűen nem lesz kellemetlen szituáció a felkereséséből, mert annyira barátságos, és jól kezelni a váratlan helyzeteket. Az Ikrek nagyon intelligens, ezért bármi elképzelhető a exel való találkozás során.


Rák
Az érzelmes Rák esetében nem ilyen egyszerű a helyzet, de azért mégis ő a harmadik, aki nagy valószínűséggel felkeresi volt barátját. A Rák nagyon sérülékeny és félénk is, különösen megviseli a szakítás. Őszinte érzéseit képes nyíltan kommunikálnak, lesz, ami lesz alapon. Azonban a Rák nem törekszik feltétlenül az újrakezdésre, csak szeretne válaszokat kapni a benne szunnyadó, addig megválaszolatlan kérdésekre. 

Fontos! 
Fontos tudni, hogy önmagában a csillagjegy besorolás csak egy általános jellemzésre lehet elég, mert az aszcendens az, ami meghatározza, hogy az általános jellemzők milyen egyedi személyiségjegyekkel párosulnak. Az aszcendens ismeretéhez szükséges tudni a születés idejét, hány órakor születtünk. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat