18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

40 felett ezeket a HOLMIKAT dobd ki! - Új élet 40 év felett

Megosztás
Női lélek

Tavasz, nyár, ősz tél, teljesen mindegy, a 40 születésnap után érdemes kidobni a következő holmikat. Mihamarabb szánjuk rá magunkat! Viccesen, mégis komolyan!


A 40 születésnap igazi mérföldkő a nők életében, ekkor érdemes megújulni minden téren!
Kezdésként a legjobb, ha a következő dolgokat mind kidobjuk lakásunkból!

Új élet 40 felett!


Üdvözlőlapok
Barátok, közeli családtagok üdvözlőlapjai, melyek akár több éve a fiókban lapulnak, szép emlékek, de nézzünk szembe azzal, hogy aki 2013-ban küldött nekünk üdvözlőlapot, már nem is emlékszik rá, és mi sem valószínű, hogy hetente olvasgatjuk.

Elhasználódott Tupperware
Amikor a műanyag doboz, tál már repedezett, esetleg az intenzív színű fűszerek is megfogták az anyagot, akkor az nem nyújt szép látványt. Ne tároljuk tovább, inkább cseréljük le. Itt az ideje megválni tőle.

Make-up, ami már lejárt
Gyűjtögető életmódot sok nő folytat, és smink termékekből is szép mennyiség képes felhalmozódni, de ha átnézzük készletünket, akkor hamar láthatjuk, hogy nagy része már lejárt!
A baktériumok, más szennyeződések mind károsíthatják a bőrt. Ideje tabula rasa-t tartani, és kidobni első körben azokat a termékeket, melyek szavatossága már lejárt, utána következhetnek azok, melyeket már biztosan nem fogunk használni. Például a zöld szemhéjfesték, ami régóta nem divat, és ki tudja, mikor jön vissza újból, addig azonban a szavatossága nagy valószínűséggel lejár majd a szavatossága.

Pár nélküli zoknik
ÓÓÓÓ, kinek ne lenne pár nélküli zoknija szekrényében. Majd egyszer előkerül a párja…
Dobjuk ki őket, mert, ha eddig nem lett meg a párjuk, ezután sem lesz.

Melltartók, melyek nem illeszkednek, kopottak
Vagy nem illeszkedik már, mert meghíztunk vagy azért nem illeszkedik a melltartó tökéletesen, mert lefogytunk, ezeket a melltartókat dobjuk ki. Szép emlék, kedvenc volt, de majd találunk helyettük más, sokkal inkább előnyös méretűt.
Kijött a merevítő? Mindig visszatoljuk? Elfáradt a gumi rész? Dobjuk ki!

Lejárt fűszerek
Az őrölt fűszerek körülbelül 2-3 évig adnak aromát, és körülbelül 4 évig tart szavatosságuk.
Nos, ki szeretne ilyen fűszert használni egy finom étel elkészítéséhez?

Elfeslett hajgumik
Erről nem is kell nagyon sokat írni…
Mindenkinek van, itt az ideje kidobni!

Kényelmes, de már kikopott cipők
Igen, szerettük, maximálisan ki is használtuk, de ideje elengedni azokat a cipőket, melyeken, ha mi nem is látjuk amennyire, mert nem akarjuk, de bizony az idő vasfoga eljárt felettük.
Oké, csak akkor, ha már a cipész is azt mondja, hogy megérett a szanálásra, már ő sem tudja kedvenc cipőnket felújítani.

Régi mobiltelefonok és papírjaik
Az idő elszaladt, és az akár 4-5 éves mobiltelefonok már őskorinak számítanak. Gondosan megőriztük a papírjaikat, dobozokat, akár a mobil előfizetés szerződését, de ideje átnézni, mi az, amire már biztosan nincsen szükségünk.
Vagy adjuk el, vagy dobjuk ki, ha már eladhatatlan. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat