18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Elsődleges - Vércukor szint szabályozás - Surya-mudra – Megtanulható

Megosztás
Egészség

Ez a kéztartás beállítja a vércukor szintet a normális értékre; depresszió ellen is hatásos. Javítja a látást, a memóriát, segíti az emésztést, harmonizálja, erősíti az immunrendszert, tisztítja és regenerálja az összes testszövetet, megakadályozza a daganatok kialakulását: Surya-mudra és a kéztartása


Surya-mudra

Kéztartása: 


A bal gyűrűsujj a hüvelykujj párnáját érinti, míg a hüvelykujj ráhajlik a gyűrűsujj felső ujjpercére (és enyhén nyomást gyakorol rá); a többi ujj egyenesen kinyújtva (mindkét kézzel is végezheztő). 

Kezét a köldök előtt tartsa! 25 napon keresztül 5-15 percig végezze ezt a kéztartást, közben rezegtesse 1 percig a mantrát!

Mantra: 

vv; így rezegtesse: vvvvvv.

Testi hatása: 

Növeli a tűz elemet a szervezetben, és csökkenti a föld elemet. Beállítja a vércukor szintet normális értékre; depresszió ellen is hatásos. Javítja a látást, a memóriát, segíti az emésztést, harmonizálja, erősíti az immunrendszert, tisztítja és regenerálja az összes testszövetet, megakadályozza a daganatok kialakulását, hozzájárul a lipid anyagcsere normalizálásához, növeli a szexuális aktivitást, véd a toxinok káros hatásaitól és az idő előtti öregedéstől. 


A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: 

Derű, fiatalos közérzet, csodálat, szexuális kreativitás, tisztázott kérdés.

Késmárki László:A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.

Késmárki LászlóMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek