18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 április 5 Kos Újhold – Mutasd meg ki vagy!

Megosztás
Asztrológia

Elérkeztünk a márciusi Újholdhoz, amely a tüzes, önérvényesítő Kos jegyében köszönt ránk. Ki vágyna ennél jobbra, pont Újhold napján, ami az újrakezdésről, teremtésről szól?


Ráadásul ezen a napon százszoros energiák dolgoznak értünk, nincs más dolgunk csak nagy levegőt venni és belevágni a megvalósításba.

Eljött az ideje, hogy olyan távlati célokat állítsatok fel magatoknak, ami valóban szívetek szerinti és általa úgy érzitek, hogy szinte a tavasz energiáival születtek újjá. 


Az időszak segíti a vizualizálást, a gondolatokkal teremtést és az aktív cselekvést is. 
Igazi magvető időszak, amikor jövőbeni fejlődésetek érdekében elvethetitek lehetőségeitek magvait, hogy aztán a napsütés és a víz hatására szárba szökkenjenek. 

A napsugár az életetekben a fizikai energia, az aktív cselekvés, akarat és önérvényesítés. A víz, amivel öntözitek a vágyaitokat, maga a szeretet, a boldogság és a hit. Tehát minden olyan vágyatok megvalósítását el tudjátok most indítani, amiben valóban hisztek, és ami valóban szívetek szerinti. 


A hónap végi Teliholdnál és az azt követő fogyó Hold időszakában elengedhettétek régi meggyőződéseiteket, amik akadályozták, hogy önmagatok lehessetek. Az Újhold időszakában pozitív, egyéniségeteket erősítő meggyőződésekkel tölthetitek fel a régiek helyét. Ezek rögzüléséhez és automatikus működéséhez idő kell, így legyetek türelmesek magatokkal szemben.


Erős késztetés dolgozhat bennetek, hogy végre megmutassátok magatokat, a kosos energiák áthatják mindennapjaitokat, segítve abban, hogy valóban megkapjátok azt a tiszteletet és odafigyelést amit megérdemeltek. Azonban tudjuk, hogy a Kos hajlamos fejjel menni a falnak, így muszáj kontrollálni ösztöneiteket, nehogy elhamarkodottan cselekedjetek, vagy épp ellenkezőleg elfogyjon a lelkesedés és maradjon csupán az ábrándozás.

Bár lobbanékonyak az energiák, most mégis képesek hosszú távú céljaitokat támogatni, ha gondolataitokkal folyamatosan a megvalósulásra irányítjátok és igyekeztek a jelenben is a jóra és szépre fókuszálni. Mindenben meg lehet látni a csodát, csak akarni kell. Reggel ébredéskor lehet puffogni azon, hogy már megint mennyi a dolog, vagy milyen álmos vagyok, de választhatjátok azt is, hogy adva magatoknak 10 percet, hallgatjátok a reggeli madárcsivitelést és gyönyörködtök az ébredező, virágzó természetben. Csak 10 perc és máris másként indul a nap.Az új lehetőségek a gondolataitokban jelennek meg, vágyak formájában, amitől boldog izgatottságot érezhettek, azonban a fizikai megvalósulás nem fog az ajtótokon bekopogtatni, ahhoz nektek kell lépni és kitartóan haladni. Lehet, hogy sokszor kell nekifutni, mire sikert értek el. De ha meg sem próbáljátok, akkor csalódottá válhattok és feszültté. Arra azonban figyeljetek, hogy egyszerre csak egy dologra fókuszáljatok, különben szétszórttá és idegessé válhattok.

A megoldás tehát az, hogy ha beugrik egy ötlet, akkor készítsetek tervet hozzá, de nem kell sokat hezitálni, hanem hamar vágjatok bele a megvalósításba, nehogy lemaradjatok a lehetőségekről. Mivel újrakezdő energiák vesznek körül, nagyon jól ki tudjátok használni az időszakot kapcsolatépítésre, beköszönhet életetekbe a szerelem, de azok számára is új kezdetet, egyfajta megújulást hozhat, akik párkapcsolatban élnek.

Újhold napján vágylistát, vágytáblát készítünk, most újítsa meg az is ezeket, akinek már van. Akinek még nincs, ma elkészítheti, és az esti varázslatnál áldást is kérhet rá.


Mindenkinek csodás tavaszi ébredést, újjászületést kívánok!

Újhold varázslat 2019. április 5. - Tavaszindító varázslat önmagadért

Dudás Mária asztrológus
06304515002


Májusi tábor a tízmilliószoros energiák fényében


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat