18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold varázslat 2019. április 5. – Tavaszindító varázslat önmagadért

Megosztás
Asztrológia

Újhold estéjére egy egyszerű teremtést segítő varázslatot javaslok, mivel a Hold már a Kos jegyében tartózkodik, ezért az energiák gyorsak, tüzesek, türelmetlenek, nem kívánnak bonyolultabb körítést, csupán határozott lépéseket.


(Az időszakról részletesen olvashatsz az Újholdról szóló írásomban.)

A most kezdődő két hétben főleg önmagatokért, saját önmegvalósításotokért tehettek sokat, így a vágylistátokon az álmaitokon kívül saját változásotokkal kapcsolatos céljaitok is szerepeljenek. Úgy fogalmazzátok meg, mint egy pozitív megerősítést, mintha állítások lennének saját magatokról. 
Például: 

„Bőségben, boldogságban élek”, „Bátor vagyok”, „Bízom magamban”….


Mivel a vizualizációt is támogatják az energiák, ezért célszerű most vágytáblát készíteni, képekkel illusztrálni vágyaitokat, ezzel segítve a teremtés folyamatát.

Az esti varázslathoz hívjátok segítőül a négy elemet (Tűz, Föld, Víz, Levegő), amik egyesülve támogatnak benneteket a tavaszi újjáéledésben. 

Egy kis tálba rakjatok földet, ez fogja a Föld elem energiáját képviselni, ami segíti a vágyak fizikai megvalósulását. Egy másik tálkát vagy poharat pedig vízzel töltsetek meg, ez fogja a Víz energiáját képviselni, mely az érzelmi stabilitásban segít. Következzen a gyertya, gyújtsátok meg, ezzel jelenítjük meg a Tűz elemet, mely cselekvőképességünket, akaratunkat segíti. 

A két tálkát és a gyertyát háromszög alakba rendezzétek el, melynek felső csúcsán a gyertya legyen. Ha lehet, akkor a varázslatot szabadban végezzétek el, hogy a Levegő elem természetes formáját is kihasználjátok, ami a könnyedséget, szabadságot, frissességet támogatja. Ha ez nem megvalósítható, akkor nyissátok ki az ablakot.Kezdjétek a szokott módon, csendesedjetek el, vegyétek elő a vágylistátokat, olvassátok fel hangosan és érezzétek, ahogy a szeretet és a hála érzése eltölti a szívetek, amiért már mindezek megvalósultak. 

Tegyétek a listát a gyertya és a tálkák által alkotott háromszögbe, ezzel egyesítve a támogató energiákat. 

A négy elem egyesülése hozza el a kvinteszenciát, a csodálatos egységet, mely energiával most a ti listátokat tölti fel.

A mai varázslatot támogatja, ha van nálatok holdkő, ametiszt, piros jáspis és valamilyen ezüst ékszert viseltek.

Amikor elkészültetek, jobb mutatóujjatokat érintsétek a vízbe, majd a földbe és írjatok le a listátok felett egy fekvő nyolcas jelet. Ez egyesíti az energiákat és univerzális védelem alá veszi a listátokat. Ha kész vagytok, üljetek lehunyt szemmel és éljétek át minél erősebben azt az érzést, amit vágyatok megvalósulása okoz. 


Képzeljétek el, ahogy már a vágyott életetekben éltek és lássátok magatokat határozottnak és boldognak.

Amikor már teljesen eggyé váltatok az érzéssel és a képpel, mondjatok köszönetet az Univerzumnak, Angyali és földi segítőiteknek. Kérd, hogy ezentúl is részesülj áldásukban, és támogatásukban.


Varázslatos estét kívánok mindenkinek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek