18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Április 2019 Horoszkóp – Csillagjegyek szerint

Megosztás
Asztrológia

Mire számíthatsz áprilisban csillagjegyed szerint? 2019 évének április hónapjában erre figyelj! Milyen csillagjegyben születtél?


Mire számíthatsz csillagjegyed szerint 2019 áprilisában?
Mire érdemes figyelned?
A csillagok nem hazudnak, és iránymutatást adhatnak.

Kos (március 21 - április 20.)
Siker? Ez április 18-ig az időzítés és a pszichológia kérdése. Tehát nyissuk ki antennáinkat, ismerjük fel a megfelelő pillanatot és kommunikáljunk! Szerelmi téren a Vénusz és a Jupiter fogja irányítani életünket április 21-től. Ez vonatkozik azokra, akiknek már van párjuk és azokra is, akik még csak keresik párjukat.

Bika (április 21. - május 21.)
Április hónap a Bika számára az önbizalomról és ragyogásról szól. Ez a tündöklése április 18-ig tart, ezért igyekezzünk kihasználni ezt a rövid időszakot. Ezt követően sem kell szomorkodnia, csak az élet lassul le kicsit, válaszokat kaphat sok kérdésére. Szerelmi téren az április a nyugalom időszaka lesz.

Ikrek (május 22. - június 21.)
Az Ikrek rengeteg energiát fektet a munkáiba, túlórázik, partnerét próbálja meggyőzni dolgokról. De ügyelnie kell, hogy erőfeszítéseit ne tekintse senki nyomásnak, kényszerítésnek. Április 21-től az élete újra ellazul, kiszabadul a nyomás fogságából. Menjünk emberek közé, mert ettől kezdve csak úgy vonzani fogjuk az embereket, tekinteteket. Nincsen más teendője az Ikreknek, mint ragyogni!

Rák (június 22. - július 22.)
Hol van a következő kihívás? Magas a motiváció és kreativitás faktora április 20-ig. Ez is előnyös lehet karrier szempontjából. Plusz: A Vénusz finoman erősíti csábításunkat április 21-ig. Ki tudja, még az is lehet, hogy ránk talál a szerelem. Már meglévő párkapcsolat esetén a Vénusz csak abban segíthet, hogy a kapcsolat bensőségesebb legyen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
Az Oroszlánban rengeteg energia van ebben a hónapban, csak úgy pezseg az elméje. Azonban mégis hihetetlenül nyugodt. Ez a kettősség nagyon jó! Kifejezetten imponál az embereknek. Tisztában van vele, hogy a körülötte lévő problémáknak nincsen közük személyéhez, és ez az egyik oka, amiért annyira nyugodt tud maradni. Április hónap kiváló energiákat tartogat az Oroszlán számára, hogy flörtöljön. Mert már szüksége van rá! Ez a pozitív időszak kitart egészen április 21-ig.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)
Gyengének érzi magát, keresi a helyét. Ez az érzés ritka nála, de ne kell aggódni, mert csak április 18-ig tart. Azonban ebben az időszakban nagyon oda kell figyelni és kielemezni, hogy miért történt ennyi rossz dolog velünk.
Április 20-tól a Vénusz bolygó hatására fontos kérdések merülnek fel párkapcsolatában, szerelmi területen. Ha van párja, ha nincsen! 

Lapozz tovább és nézd meg a többi csillagjegyet is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat