18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 április havi horoszkóp – VÁGYAK megvalósításának hónapja

Megosztás
Asztrológia

Április a Kikelet, a tavasz hónapja, amikor már inkább a jó idő dominál, és a bolondos időjárás ellenére a természet újjászületésének csodáját élhetjük meg. Neked milyen vágyaid vannak? Mit hoz NEKED az április?


Ugyanilyen új ciklus, tavaszi megújulás indulhat el életünkben is, a hónap energiái ennek elindítását támogatják. Igaz növekszik bennünk a lelkesedés, az optimizmus, keressük a távlati célokat, de valahogy nehezebben fogadjuk el, hogy ez nem fog egyik napról a másikra megvalósulni. 


El kell fogadnunk, hogy most az hozza meg az előrelépést, ha nem kételkedünk magunkban, hanem tesszük amit a szívünk diktál. Tulajdonképpen a hónap energiái egyfelől támogatnak, másfelől felszínre hozzák mindazon mintákat, amik még dolgoznak bennünk, és lemondásra, hallgatásra ösztönöznek, a határozott cselekvés helyett. 


Amennyiben engedünk ennek a visszahúzó erőnek, akkor elképzeléseink megmaradnak az álmodozás szintjén, mi magunk meg egyre csalódottabbak, fásultabbak lehetünk és kesereghetünk azon, milyen vacak az életünk és a sors biztosan kiszúrásból szórakozik velünk. 

PEDIG

Pedig ennek semmi valóságalapja nincs, egyszerűen döntést hoztunk, hogy inkább szenvedünk, mintsem tennénk valamit magunkért, vagy segítséget kérnénk. 

A hónap másik problémáját az a kettősség okozhatja, hogy tudjuk céljaink elérése anyagi áldozatokkal járhat, de valahogy nehezen vesszük rá magunkat a pénzköltésre. 


Szeretnénk mindent bebiztosítani, dolgozunk éjt nappallá téve, mindent egymagunk akarunk megoldani, a bennünk dolgozó félelmek miatt, amivel aztán oda is eljuthatunk, hogy rágörcsölünk a spórolásra, a bebiztosításra. 

Határozottság

A hónap határozott cselekvést és kommunikációt vár el tőlünk és akkor tud támogatni, ha hiszünk abban, hogy az ebben az időszakban hozott anyagi áldozatvállalás, terveink határozott képviselete a későbbi elismerést, pozitív változásokat és anyagi biztonságunk megalapozását hozza meg. Tehát ha már régóta szeretnétek valami új dolgot megvásárolni, szórakozni, utazni menni, változásokat megvalósítani, akkor tegyétek meg azt önként, ne halogassátok tovább, nehogy sorsikus tanítás által veszítsétek el az oly gondosan őrzött pénzt vagy boruljon biztonságotok. 


Ugyanez igaz a lelki töltődésre. 

Mindig szakítsatok magatokra időt, egy kis önfeledt bolondozásra, mert akkor tudtok ti magatok is tovább fejlődni, ha a munka és az élvezetek között megtaláljátok az egyensúlyt. 

Igaz, hogy ebben a hónapban az uránuszi energiák nem játszanak össze más planétákkal, de ettől függetlenül éberen őrködnek, és ha túlkorlátozást, túlzott feladatvállalást tapasztalnak, akkor a saját módszereikkel vonnak ki benneteket a forgalomból. Gondolom senkinek nem hiányzik egy kis görcs, egy kis bokaficam vagy más egyéb. 

Tehát jelszavunk lehet ebben a hónapban az 

„Álmodd meg, mond ki és cselekedj is érte!”

Ne csak álmodozzatok arról, hogy szívetek szerint mit tennétek, hanem tegyétek is meg. Ne spóroljatok, ha vágytok valamire, hanem ajándékozzátok meg magatokat! 

Legyetek kicsit bolondosak, meggondolatlanok, mint amilyen bolondos maga az április! 


És ami még nagyon fontos! A hallgatás nem megoldás, csak felesleges konfliktusokat gyárthat, vagy ti magatok lesztek egyre rosszkedvűbbek és kiégettek. 

Nyissátok ki a szátokat, ha nem tetszik valami, frissiben és higgadtan megfogalmazva elképzeléseteket. Ha hisztek magatokban, akkor senki nem fog érte kritizálni benneteket.


Az áprilisi Újhold segít majd abban, hogy a tavaszi újjászületést egyéniségetek kibontakoztatásában, saját érzelmi biztonságotok megteremtésében és önmagatok feltétel nélküli szeretetében éljétek meg. Majd a Telihold az új kezdeteket, változást akadályozó megfelelési vággyal és hitrendszer szintű meggyőződésekkel kapcsolatos mintáink elengedését, megváltoztatását támogatja.Folytassuk a hónap retrográd hatásaival.

A Jupiter bolygó március 6-án megáll, majd 14-én éjszaka elindul látszólagos hátráló mozgásban, amit még hosszabb ideig, egészen augusztus 15-ig folytat is. A hátráló hatásnak köszönhetően felszínre kerülhetnek azok a problémáink, ami miatt nem hiszünk magunkban, kételkedéseket gyártva kihátrálunk a megvalósításunkból. A Retrográd időszakban, amiben nehézséget éreztek az jelzés lesz arra nézve, hogy hol biztassátok magatokat, hol dolgozik még bennetek belső önkritikus. Természetesen ez mindenkinél más életterületet érint, saját személyi horoszkópjától függően Április vége felé két újabb planéta vált irányt nehezítést hozva mindennapjainkba.

Április 21-én a Plútó bolygó is megáll égi útján, majd 28-án hajnalban csatlakozik retrográd társához, és egészen október 6-ig hátráló mozgásban is marad. 

A jó oldal, hogy segít felszínre hozni a tudattalan mélyén lapuló blokkokat, hogy feldolgozhassuk. 

A hatás nehézségét megelőzhetjük, ha önként folytatunk önvizsgálatot, és igyekszünk előmunkálatokat végezni, tudattalan elfojtásainkkal, mintáinkkal kapcsolatosan.
A retrográd időszakban arra is oda kell majd figyelni, hogy megnövekszik a manipuláció, csábító, de nem valós lehetőségeket kaphatunk, aminek jobb, ha ellenállunk.

Április 25-én este a Szaturnusz bolygó is megáll, ekkor már érezhetjük nehezítő hatását. 

Azonban látszólagos hátrálását, majd csak május elején kezdi meg, ami szintén hosszabb ideig fog tartani, egészen szeptember 22-ig.

Aki sorsikus feladatával nincs elmaradásban, arra csak némi finomhangolás vár, a Szaturnusz bolygó energiája segíteni fog, hogy ezek a kiigazítások megtörténjenek. 

Mindazok számára, akiknek még problémát okoz a saját felelősség felvállalása, vagy még mindig nehezen szabják ki saját határaikat, már nem lesz ennyire könnyű az időszak, kemény tanításokban részesülhetnek. Ettől sem kell megijedni, figyeljétek tudatosan a jeleket és tanuljatok belőle, változtassatok. Testünk egyfajta jelzőrendszerként működik, így a hátfájás, ízületi merevség, térd és gerincproblémák egyértelmű jelzések lesznek arra nézve, hogy a sorsikus feladatunkban még van tennivaló vagy egyszerűen megint túlvállaltuk magunkat.


Folytassuk a hónap jelentősebb napjaival!

Április 2. Még erősen él bennünk a márciusi retrográd Merkúr hatásának emléke, amit a mai nap folyamán felidézhetünk. Gondolkodásunkban megint megjelenhet a zavarodottság és a szétszórtság és szavakban is nehezebben fejezhetjük ki magunkat. Figyeljetek tudatosan, ne kapjatok bele mindenbe, készítsetek tervet az elvégzendő feladatokhoz.

Április 5-én 10 óra 50 perckor Újhold lesz a Kos jegyében. A tavaszi energiákhoz tökéletesen illeszkedik a teremtő időszak kezdete. Bármit meg tudunk most valósítani, ami egyfajta új kezdetet képvisel, és ami a mi kibontakozásunkat segíti. Ez egy „magvető” időszak, ami segíti, hogy bő termést arathassunk a későbbiekben. Ehhez azonban aktív cselekvésre és kezdeményezésre lesz szükség. Érdemes úgy terveznetek, hogy a végső cél elérésének útját több részre osztjátok. Ez segít abban, hogy a lelkesedés megmaradjon, és célba is érjetek.

Április 7-e kedvező nap, most rendezhetjük gondolatainkat, képesek vagyunk összeszedett gondolkodásra, kommunikációra és munkára. Ehhez azonban változatlanul szükséges a tervezés. Komoly beszélgetésekre is alkalmas időszak, így ha érzelmi ügyeket szeretnétek megbeszélni, akkor most megtehetitek.

Április 11. Kissé álmodozóra sikerülhet a napunk, nehezebben látunk tisztán kapcsolatainkban és anyagi ügyeinkben. Ezen a napon óvatosan a költésekkel és fékezzétek a szavakban történő ösztönös reakcióitokat is. Harciasabbak lehetünk, ha nem az akaratunk szerint mennek a dolgok, viszont a túlzott akarásnak, nyögés lehet a vége, ezért nincs értelme belemenni a küzdelmekbe, nem hoznak eredményt.
Arra is ügyelnünk kell, hogy mindent kissé rózsaszín ködben láthatunk, könnyen elveszthetjük a realitásérzékünket. Művészi alkotáshoz, meditációhoz, gondolatokkal teremtéshez viszont kitűnő az energia.

Április 12-e megint egy olyan nap, amikor erősebben jelennek meg a kommunikációs nehézségek, könnyen találkozhatunk, értetlenséggel, vagy nem hiszünk abban, hogy beszélhetünk. Ennek eredménye lehet a csalódás érzése a nap folyamán. Estefelé azonban megérkezik a sorsikus segítség, már könnyebben rendezzük gondolatainkat, és egyensúlyba hozhatjuk érzelmi életünket is.
A Szaturnusz bolygó támogatja a gondolattal teremtést, érdemes a napot egy pozitív jövőkép vizualizációjával zárni, amiben konkrét megérzéseink lehetnek a megoldással kapcsolatban.

Április 14-én szerencsés napunk lehet, ha hittel képviseljük magunkat, úgy érezhetjük mintha áldás áradatban állnánk. Használjátok ki a napot konkrét cselekvésre, önérvényesítésre.
Arra azonban legyetek tudatosak, mert a kosos energiák felerősödhetnek, legyetek megfontoltak, ne rohanjatok fejjel a falnak.

Április 15-16-án kettős hatás fűszerezi meg napot, amit ha jól szeretnénk kihasználni, akkor nagyon tudatosnak kell lennünk. Egyfelől megszállottan vágyunk vágyaink megvalósítására, ugyanakkor hamar elveszthetjük lelkesedésünket, ha emögött nincs valódi hit és bizalom. A szegény én és az áldozati minták is felszínre kerülhetnek tudattalanunk mélyéről. Könnyen ránk telepedhet a nekem semmi sem sikerül érzés, de ilyenkor mindig gondoljatok arra, hogy ez a Plútó becsapása. Figyelmeteket irányítsátok a jó dolgokra, és keressétek a boldogságot okozó elfoglaltságokat.
A nap negatív hatása lehet még, hogy jogi ügyekben kiadásokat hozhat, és erősítheti a kapcsolati válságokat.

Április 17-én Kos jegyébe a Merkúr bolygó.
A visszafogott Halak jegyéből egy sokkal határozottabb és tüzes jegybe lép a gondolkodásunkra ható Merkúr bolygó. Most nehezebben hallgatunk, hamarabb formálunk véleményt, ami időnként bántó is lehet mások számára. Gondolkodásunk aktívabbá válik, csak úgy cikázhatnak fejünkben az ötletek. Igyekezzetek azért átgondoltak maradni.

Április 19-én 13 óra 12 perckor Mérleg Telihold lesz, ami az új kezdeteket, változást akadályozó megfelelési vággyal és hitrendszer szintű meggyőződésekkel kapcsolatos mintáink elengedését, megváltoztatását támogatja.

Április 20-án 10 óra 41 perckor a Nap a Bika jegyébe lép.
A heves Kos jegyéből a Nap egy sokkal nyugodtabb biztonságra törekvőbb jegybe érkezik, ami segít abban, hogy amibe a kosos időszakban belekezdtünk azt most biztos alapokra helyezzük.
Ugyanezen a napon délután a Vénusz bolygó átlép a tüzes Kos jegyébe.
A tüzes energia most megjelenik kapcsolatainkban, ami egyfelől vitás helyzeteket, meggondolatlanságot okozhat, másfelől sokkal önérvényesítőbbek lehetünk ezen a területen. Az időszak kedvez új barátságok kialakításában és abban, hogy új szerelem köszöntsön életünkbe.

Április 23-án megnő a változtatási kedvünk, most határozott, gyakorlatias lépéseket tudunk tenni magunkért. Amennyiben a Teliholdnál igyekeztünk megszabadulni a korlátozó megfelelési vágyunktól, most határozottan tudunk előrelépni. Csakis ott érezhetünk nehézséget, ahol még dolgoznak a régi minták és utunk szempontjából már nincs rá szükségünk. Tudatos változtatással kedvező napokat élhetünk meg, viszont ha ellenállunk neki, akkor hozhat kellemetlen, váratlan helyzeteket.

Április 27-e kissé nehezebb napnak ígérkezik, nehezebben megy az összpontosítás, viszont erősen megjelenhet a szétszórtság, halogatás és fizikailag sem érezzük magunkat túl energikusnak. Hirtelen úgy érezhetitek, azt sem tudjátok mibe kapjatok bele, aminek aztán egyre nagyobb feszültség és idegesség lehet a vége. Ugyanígy megjelenhet a tévutakra tévedés, illúziók kergetésének lehetősége. Ne ma hozzatok komolyabb, jövőtöket befolyásoló döntést!


Mindenkinek csodás, bolondos áprilist kívánok!


Dudás Mária
06304515002

Májusi elvonulás Tízmilliószoros energiákkal támogatva!

Angyali üzenetek minden napra


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat