18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezeket a szempontokat MÉRLEGELIK és ÉRTÉKELIK a férfiak LEGINKÁBB a nőkben

Megosztás
Női lélek

A megfelelő partner kiválasztásakor a férfiaknak teljesen más szempontjaik vannak, mint azt a nők gondolnák! Ők vajon milyen nőt álmodnak meg maguknak? Mi a legfőbb szempont a kiválasztáskor?


Vajon igaz lehet, hogy a férfiak többsége azt a mintát és tulajdonságokat keresi a mellé leginkább illő nőben, mint az anyjában? 


Több tanulmány is rámutatott már erre az összefüggésre, és most az eHarmony társkereső portál véleménykutatása is ezt látszik igazolni. 

Több férfit kérdeztek meg az anyjával való viszonyáról, és arról is, hogy mennyire képesek tárgyakhoz, eszmékhez kötődni, és ezek mennyire befolyásolják párválasztásukat.

Tolerancia, empátia, hűség
Az eredmény szerint a megkérdezett férfiak közel 64%-a szeretne hasonlóságot az anyja és kiválasztott párja kötött. Különösen fontos számukra a személyiség, melyen belül külön kiemelték a toleranciát, empátiát és a hűséget.
Hasonló tulajdonságok
Rachael Lioyd-ot nem lepte meg ez az eredmény az eHarmony szerkesztőségében.

„Jól ismert ugyanis, hogy hasonló tulajdonságokkal rendelkező embereket keresünk magunk mellé, legyen szó párkapcsolatról vagy barátságról, és a szülőkkel való kapcsolatunk is nagyban befolyásolja életünket. Az anyák azok, akiknek személyiségjegyei a leginkább beivódnak elménkbe, tehát nem csoda, ha a férfiak választott párjukban valahol saját anyjuk személyiségjegyeit is szeretnék megtalálni. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat