18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez az OPTIMÁLIS magasság különbség pároknál – Magasság és a tökéletes CSÓKOLÓZÁS összefüggése

Megosztás
Szerelem

Lábujjhegyen állva érjük csak el párunk ajkait? Egy tanulmány szerint a tökéletes csókhoz nem csak megfelelő párokra van szükség, hanem megfelelő méretkülönbségre is…


Létezik a tökéletes csók kiszámítása!
Tudósok rájöttek, mennyi centiméter magasságkülönbség az, ami a tökéletes csókhoz szükséges lehet!

Mi erre a válasz?

9%!!!

Te jó ég! Hogyan függhet össze a százalék és a csók?A tanulmány szerint a nő és férfi között a tökéletes magasságkülönbség körülbelül 9% ahhoz, hogy a csók tökéletes lehessen, ami átlagosan 15 centiméter.
Ezért lehetséges például, hogy egy 1,68 méter magas nőhöz a tökéletes csók eléréséhez leginkább egy körülbelül 1,83 méter magas férfi ideális. Ő lehet az ideális csók partner….

Ez izgalmas, azonban még mindig úgy gondoljuk, hogy a testméret nem igazán számíthat, amikor érzésekről van szó, és szeretünk valakit.
Köztetek mekkora pároddal a magasságkülönbség?
Rácáfoltok a számításra? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat