18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 4 csillagjegy a LEG öntudatosabb és rendelkezik a LEGNAGYOBB önbizalommal

Megosztás
Tipológia

Az önbizalom és öntudatosság mind a magánéletben, mind karrier szempontjából nélkülözhetetlenek. Vajon melyik csillagjegyek rendelkeznek hatalmas öntudat érzéssel és legalább ekkora önbizalommal? Te vajon köztük vagy?


Vajon jó-e, ha egy nőnek van önbizalmas és mellé még öntudatosság is párosul?
A két kifejezés nem jár kéz a kézben, viszont nagy kincs lehet, ha valaki mind a kettővel rendelkezik!
A következő 4 csillagjegy igazán különleges!

Bika
Megvan a Bika nőben az önbizalom és öntudatosság jellemzője is, gyakran képes megtenni olyan dolgokat, melyektől mások félnek.
Különösen a divat terén mondható merésznek, és akár képes igazi divatdiktátorrá is válni.
Szinte univerzumi energiák mozognak benne, melyekkel képes környezetét akár a magánéletben, akár karrierjében irányítani, terelni.

Vízöntő
A Vízöntő nőkben megvan az önbizalom és öntudatosság is, azonban vannak pillanatok, amikor ezek a képességei elhagyják. Éppen akkor, amikor ez a két jellemvonás szunnyadni látszik, kollégái nehezen tolerálják. De van lehetőség, hogy az ilyen elhagyatott pillanatokban is erőre kapjon, visszatérjen önbizalma és öntudatossága is! Ekkor érdemes tudatosan elővennie e két képességét, megráznia magát, és újult erővel tovább lépnie. Ez az a képessége, ami miatt környezete csodálja a Vízöntő nőket.

Skorpió
A Skorpió szintén szerepel az önbizalom és öntudatosság minta csillagjegy listáján.
Bámulatosa, hogy erős önbizalma és öntudatossága mégsem arroganciában teljesedik ki, sokkal inkább abban, hogy ezeket a képességeit át is adja embertársainak. Amolyan pozitív ösztönző! Ez hatalmas erénye például karrierjében, de nem annyira szerencsés például a szerelemben. Szerelem terén ez a két igen erős jellemvonás magas elvárást támaszt a férfiak számára, hogy elnyerhessék a Skorpió nő bizalmát.


Van még 1 csillagjegy! Lapozz tovább, és nézd meg!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat