18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Overál TREND 2019 Tavasz-nyár – Így viseld stílusosan és csinosan!

Megosztás
Stílus

Felső és nadrág egyben, mi lehet az? Ez nem más, mint az overál! 2019 MEGA TRENDJE ezekre a fazonokra fókuszál! Nem csak vékony testalkatúaknak!


Azt gondolnánk, hogy az overál kiment a divatból, ami igaz is, de újra visszatér, ráadásul hihetetlenül kreatív színekkel, anyagkombinációkkal, és nem utolsó sorban CSINOS szabással!
Az overálról sokaknak a „zsák ruha” jut eszébe, ami ápol és eltakar, csakhogy éppen ez az, amitől nem volt nőies.

Most viszont a karcsúsított szabásnak, előnyös nyakkivágásnak és a szuper fiatalos hatású anyagoknak, rajtuk az egyszerű mintákkal köszönhetően még a teltebb testalkatúak is megtalálhatják a számukra előnyös overált.
Tulajdonképpen MEGA TREND overáljai sokkal inkább mondhatók ruhának, mintsem ormótlan stílusú „otthonkának”. Meleg nyári napokon is jó lenne elfedni, amit szeretnénk? Nem mindenki szereti, ha kilátszik a lábszára, vannak, akik szoknya kedvelők. Számukra is tökéletes választás lehet az overál!
Overál kiegészítők
Kiegészítőnek viselhetünk hozzá övet, a színekkel harmonizálva választhatunk fülbevalót, nyakláncot, gyöngyös hajcsatot, ami ebben a szezonban szintén kifejezetten divatos.

Overál alkalmi viseletként
Anomáliaként is hangozhatna, de nem az!
Csodaszép selyem anyagból, ekrüből, microfibrás-magasfényű anyagokból találhatunk alkalmi overált is!

Bátran próbáljuk fel, mert a hatás leírhatatlan lesz!

Megtévesztő
Megtévesztő lehet, hiszen a fogason lógó overál nem igazán csábítja el a nők többségét, ezért fel sem próbálják, pedig!!!!

Ápol és eltakar

Az overál övvel viselve tökéletes lehet azok számára, akik szeretnék például hasi és csípő tájékukat elfedni. A lágy esése az anyagnak, a meghúzott, esetenként gumírozott derék éppen erre alkalmas…
Vékony testalkattal overál

Jogos lehet a kérdés, miért lenne előnyös egy vékony testalkattal rendelkező nőnek az overál, amikor semmilyen takargatni valója nincsen
Hasznos tipp lehet, ha az anyagra fókuszálunk!
Az overál ugyanis, ha vékony és csúszós anyagból készül, a szabása is karcsúsított, akkor bizony éppen, hogy kihangsúlyozza a kecses testalkatot.
Játsszunk picit az anyagokkal, mintákkal és szabás fazonokkal. Szánjunk rá időt, hogy a boltban többféle overált is felpróbáljunk.

Összegyűjtöttük 2019 MEGA TREND overáljait az elegánstól a lezserig

Kattints a képre és megnyílik a galéria


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat