18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. március 21 - Telihold a Mérleg jegyében – Belső egyensúly a Négy elem erejével

Megosztás
Asztrológia

Március Teliholdja március 21-én 2 óra 43 perckor a Mérleg jegyében és egészen különleges energiákkal köszönt ránk. Egyesíteni fogja a négy elemet (Tűz, Föld, Levegő, Víz), aminek segítségével a tökéletes egység születését élhetjük meg magunkban. Telihold napján százszoros energiák segítenek bennünket, ehhez hozzá adódva most az egyesített Univerzális energia, varázslatos megoldásokat hozhat el számunkra.


A Telihold különlegességét az hozza, hogy ennek a napnak a hajnalán éppen hogy csak átlép a Hold a Mérleg jegyébe, ami miatt még érezhető a Szűz jegy energiája is. Ugyanakkor a Nap oldaláról megjelenik a Kos és a Halak jegye, megvalósulva ezzel a természet négy elemének találkozása. 


Az elengedés feladatának meghatározásában ez a négy állatövi jegy fog bennünket segíteni, így kezdjük azzal, hogy végignézzük akadályozó hatásaikat. Természetesen mindenki gondolja át, mi az ami őt érinti, és azzal a témával foglalkozzon mélyebben.


Kezdjük a Mérleg jegyével, hiszen mégis csak Mérleg Telihold van. 

Ez az energia képviseli a Levegő elemet. 
A jó oldala, hogy segít a belső lelki egyensúly megteremtésében, ami a Telihold elengedős időszakának a célja. 

Ehhez magunkba kell néznünk és feltenni a kérdéseket:

.- Mennyire akarsz megfelelni mások elvárásainak?
- Tudsz nemet mondani, amikor már korlátozónak érzed mások elvárásait?
- Ki tudod szabni saját határaidat?
- Mennyire befolyásolnak a külsőségek, a külső visszajelzések?
- Saját értéked megállapításához másokhoz képest értékeled magad?

Amikor megválaszoltad a kérdéseket, akkor most gondolkodj el azon, mit kell elengedned, hogy önbizalmad megerősödjön és egyéniségként tudj magadra tekinteni? 

Ha ez megvan, akkor mostantól figyelj arra, hogy egyensúlyban legyenek a magadért és másokért végzett feladatok.

Folytassuk a Föld elemet képviselő Szűz jegyével. 

Ide tartozik saját önkritikánk, amivel folyamatosan kételkedéseket. Nem érezzük elég jónak, elég tehetségesnek, elég szépnek, és egyáltalán tökéletesnek magunkat. Hajlunk rá, hogy mindig másokhoz hasonlítsuk magunkat, és állandóan önigazolásokat keresünk.
Tedd fel ismét magadnak a kérdéseket és őszintén válaszolj!
- Milyen kritikákkal sanyargatod magad? 
- Miért érzed, hogy alapja van ennek a kritikának? 
- Miben érzed kevésnek magad? És miért?
- Mennyire befolyásol és térít el saját elképzeléseidtől mások kritikája, rosszallása? Miért gondolod azt, hogy az ő véleménye az igazság? 
- Miért éled meg kudarcként, ha valami nem sikerül? Miért nem gondolod azt róla, hogy ez csupán egy lehetőség volt és egy tapasztalattal lettél gazdagabb? 
A legtöbbször azért félünk a hibázástól, a sikertelenségtől, mert valójában attól félünk, mások erre mit reagálnak. Miért van ez? Hiszen ők is hibáznak, sőt nekik sem sikerül minden, mennyiben mások tőlünk?

Engedd el ezek a félelmeket is, és alakítsd át magadban a kudarc fogalmát tapasztalatra. A válaszok az elengedni valók, a feladat pedig az, hogy mostantól kezd el a jót keresni magadban, és tanuld meg magadat megdicsérni, és mások dicséretét is elfogadni. 


Folytassuk a Halak jegyével, ami a Víz energiáját képviseli. Jönnek ismét a kérdések:

- Mi az, amiről lemondasz mások miatt?
- Mennyire tudod magadat feltétel nélkül szeretni? 
- Miért nem tiszteled magadat annyira, hogy mindig másokat helyezel magad elébe?
- Miért jó az neked, hogy mindig te vagy az áldozat? Milyen előnyöd származik az áldozati szerepből? Most lehet mérges lettél rám ez utóbbi két kérdés miatt, de hidd el, ez csak azért van, mert érintett vagy benne. Legyél őszinte magadhoz és rájössz arra, hogy van alapja a kérdéseknek!
- Kitől tanulhattad gyermekkorodban az áldozati magatartást vagy a túlzott áldozatvállalást?

Ha átrágtad magadat a kérdéseken, akkor már csak annyi a dolgod, hogy elengedd az áldozati mintákat és kezd el feltétel nélkül szeretni saját magadat! Tudatosítsd magadban, hogy a jót és a boldogságot mindenki megérdemli, ahogy te is, ha akarod és megengeded magadnak. 

Végezetül nézzük a tüzes Kos jegyét, ami a Tűz elemet képviseli. 

Az ide tartozó kérdések:
- Tudod képviselni saját akaratodat, vagy inkább hallgatsz a békesség kedvéért? 
- Mennyire vagy türelmetlen? 
- Mennyire fogadod el, hogy az időnek minősége van, így mindennek megvan a maga ideje, amit mi nem írhatunk felül?

Engedd el a türelmetlenséget, a konfliktuskerülést, és fogadd el, hogy nem tudsz mindent te irányítani, az Univerzális energiák feletted állnak, és sokkal nehezebb a dolgod, ha ár ellenében próbálsz úszni.

Amikor a válaszokat keresed a kérdésekre, akkor minden feltárt hátráltató meggyőződést, félelmet írj fel egy papírra, és este a varázslatnál égesd el. A Telihold napjának százszoros energiái és a természet egyesített négy eleme segítenek abban, hogy a papírlap füstté válásához hasonlóan, belőled is kiégjenek ezek a korlátozó elképzelések és végre önmagad legyél!



Hagyj fel tehát a megfelelési kényszerrel, önkritikával, állandó lemondásokkal és itt az ideje, hogy saját vágyaidat helyezd előtérbe. Az egyensúlyteremtés lesz a megoldás, amit az hoz el számodra, ha feltétel nélkül szereted magadat, bízol magadban és abban, hogy tökéletesnek születtél, aki bátor és erős.

Valós céljaidat kell megtalálnod és ennek útjában álló meggyőződéseket kell elengedned. Hinned kell magadban, hogy bármire képes vagy! 

A Teliholdat megelőző növő holdas időszakban, ha tudatosak voltatok, akkor megtanultátok, hogyan kell feltétel nélkül szeretni magatokat. 

Most itt az ideje, hogy azt a csodát, ami ti vagytok, megmutassátok másoknak is.


Varázslatos Teliholdas napot kívánok mindenkinek!

Telihold varázslat 2019. március 21.– Varázslat a négy elem egyesült erejével

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Májusi női elvonulás a Telihold és a Tízmilliószoros energiák fényében!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat