18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Telihold varázslat 2019. március 21.– Varázslat a négy elem egyesült erejével

Megosztás
Asztrológia

A márciusi Telihold a Mérleg jegyében köszönt ránk, de mindez egy különleges energiaegyesüléssel történik meg. Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, azonban most a levegős energiák egyesülnek a föld a víz és a tűz energiájával, aminek hatására különleges elengedésben lehet részünk.


Ennek részleteit elolvashatjátok a Telihold lehetőségeiről szóló írásomban.
Egyesítsük mi is magunkban a négy energiát, és segítségükkel teremtsük meg a belső egyensúlyunkat.

A varázslathoz szükségetek lesz: 
egy zöld színű gyertyára (ha nincs akkor jó a fehér vagy ezüst színű is), egy tálka vízre és ha nem a szabadban végzitek a varázslatot, akkor egy tálka földre. Erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet, hegyikristályt és jade-t viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál. Ha készítettetek Holdoltárt magatoknak, akkor a szertartást ott végezzétek el.

Így készíts Holdoltárt!

A szertartást mindenki elvégezheti, nincs másra szükségetek, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és arra, hogy bízzatok magatokban. Amennyiben baráti körben végzitek el a varázslatot, akkor energiátok összeadódnak és megsokszorozódnak. Hogyan végezzétek el a szertartást?
Először gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. 

Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Jeremiel Arkangyalt, aki segít a változások megvalósításában.

Ha felkészültetek, akkor vegyétek elő azt a papírt, amin azok az elengedésre váró félelmek, korlátozó meggyőződések és minták vannak, amik eddig akadályoztak benneteket, és amiket szeretnétek elengedni.

Fogjátok meg a papírlapot, és mondjátok ki hangosan:

„A Levegő, a Föld, a Tűz és a Víz energiáját egyesítve most elengedem a ……………………………..(mondjátok ki hangosan a papíron szereplő tételeket)
Köszönöm, hogy a bennem lévő belső bölcsesség, a Telihold támogató energiája, és a négy őselem segítségével, megtisztultam mindattól, ami belső és külső egyensúly teremtésemben gátol, létezésem minden szintjén, alfától omegáig, omegától alfáig! Köszönöm!”

Ha ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és érezzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből, lássátok, ahogy az elégett papír füstjét Angyali segítőitek átadják az Univerzális szeretetforrásnak. 

Amikor már elégett, akkor a hamut öntsétek a vizes tálkába, majd végül öntsétek ki a földre. Ezután üljetek még egy kicsit, lecsukott szemmel. 


Érezzétek, ahogy hirtelen légiessé váltok és egyszer csak egy vízesésnél találjátok magatokat, ahol már várnak benneteket Angyali segítőitek. 

Lássátok magatokat, ahogy beléptek a vízesés alá, és angyali energiákkal körülvéve fizikai testetek minden porcikája megtisztul az elengedett korlátoktól. Ahogy kiléptek a vízesés alól, az Angyalok által kialakított szeretetkörben találjátok magatokat, hogy segítségükkel feltöltődjetek a fény és a szeretet energiájával, amely támogatótok lesz a változásban és az utatoknak megfelelő lehetőségek bevonzásában. 
Ha úgy érzitek eleget időztetek a körben, köszönjetek el segítőitektől és legyetek újra a szobában. Várjátok meg türelmesen, amíg kedvetek lesz újra a jelenben lenni és kinyitni a szemeteket.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen negatív érzés nem kapcsolódik hozzá.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat